cover-macgyver
V zraku · tehnologija

Vsi se spomnimo MacGyverja, ki je lahko deaktiviral bombo s pomočjo sponke za papir ali pa z vezalkami popravil propeler aviona. Priljubljen akcijski junak iz začetka devetdestih let prejšnjega stoletja, ki ga je upodobil Richard Dean Anderson, je 23.marca praznoval rojstni dan.

IFIXIT Action Hero Toolkit
7€
iFIXIT.com

V čast iznajdljivemu junaku je podjetje iFixit predstavilo MacGyver Toolkit – majhen komplet za preživetje z najbolj nujnimi stvarmi v primeru okvare letala v zraku ali vojaškega ujetništva sredi džungle. Komplet vsebuje preprosto sponko za lase, eno vžigalico, elastiko, žvečilni gumi, rojstnodnevno svečko, sponko za papir, vezalko, znamko ter kos lepilnega traku – pripomočki brez katerih Macgayver ne bi tako uspešno zaključil vsake epizode.

Torej, ko se ponovno znajdete v situaciji reševanja sveta, uporabite ta mali komplet preživetja. Usoda našega planeta je lahko odvisna od ene papirne sponke v kombinaciji z rojstnodnevno svečko.

Odpri galerijo
glowdeck 5 Glowdeck – nova multimedijska naprava za vaš pametni telefon kolaz Od kod vsakdanji računalniški izrazi gravity 1 (naslovna) Gravity – 3D skiciranje v zraku HTC One M8_Gunmetal_Silver_Gold HTC One (M8) – odličen primer izjemnega dizajna in zmogljivosti