Matador torba za fotoaparat
Utrip mesta · dom

Matador je edina torba za fotoaparat, ki zares prisluhne potrebam fotografa. Zakaj? Pa poglejmo. Vsak fotograf, ki se veliko potepa in ljubi avanturo, ve, da se priložnost za dober posnetek lahko pojavi vsak hip, zato ne želi imeti fotoaparata shranjenega nekje na varnem v fotografski torbi. Toda istočasno ga ne želi imeti vseskozi izpostavljenega, ko se spopada s terenom, saj je možnost za poškodbo aparata s tem precej večja. Matador je srednja pot. Fotoaparat je vedno v nizkem startu, hkrati pa zaščiten pred udarci, vodo, vlago in prahom.

Matador Camera Base Layer
53 €
MatadorUp

Matador je torba za vse DSLR-fotoaparate, ki jih obvaruje pred udarci, praskami in vremenskimi nevšečnostmi. Kljub temu imate fotoaparat vedno takoj pripravljen na akcijo, saj vam vzame manj kot sekundo, da ga potegnete iz torbe in začnete veselo pritiskati na sprožilec. Tako ni bojazni, da bi zaradi ”odpakiravanja” zamudili priložnost za dober oz. edinstven posnetek.

PREBERITE ŠE: Fotoaparat Sony Cyber-shot RX10 III: ko ni nič zunaj dosega

Matador tehta vsega 68 gramov (nič v primerjavi s kot cent težkimi objektivi) in tako ne predstavlja nobene dodatne teže za fotografa.

Matador - torba za fotoaparatOdpri galerijo
Kopalniška omarica Shlocker Shlocker – toaletna omarica za tuš s ključavnico Svetila, ki odsevajo like iz Vojne zvezd Svetilke kot liki iz Vojne zvezd Pisarniški stol Porsche 911 Pisarniški stol Porsche 911: najbližje, kar boste prišli sedenju v Porscheju! Shoeblox - vertikalno stojalo za čevlje Shoeblox – magnetno vertikalno stojalo za čevlje ·