baby beanbag_4_KIDSLIFESTYLE.AU_cover
Utrip mesta · otroci

Baby Beanbag je mehka in udobna vreča, ki je primerna tako za novorojenčke, kot za otroke desetega leta starosti.

Baby Beanbag
58€
Baby Beanbags

Če bi želeli Baby Beanbag posloveniti bi bil morda pravšnji izraz ”fižolčkova vreča”. Gre za mehko in udobno vrečo, ki je namenjena novorojenčku, s katerim raste in se druži vse do njegovega desetega leta – oziroma vse do takrat, ko otrok doseže trideset kilogramov.

Gre za idejo avstralskega podjetja Baby Beanbags, ki ga je ustanovila zdravstvena delavka Rachel Brown v iskanju uporabnih, inovativnih in praktičnih rešitev, ki prinašajo prednosti tako staršem kot otrokom. Ne le, da fižolčkove vreče izgledajo neverjetno kul in stajliš, tudi zelo funkcionalne so. Vsaj tako pravijo mamice, katerih dojenčki so jih že preizkusili.

Baby Beanbag je udobna in varna alternativa gugalnim stolčkom – otroka se vanj prav tako lahko pripne, je pa bistveno bolj mehak in prilega se otrokovemu položaju. Med prednostmi omenjajo njihovo kakovost in dolgoživost, sedenje na tej vreči omili težave z refluksom, vreča z otrokom raste, enostavno se zloži in prenaša naokoli, primerna je za zunanjo in za notranjo uporabo.

Za Baby Beanbag so pripravili vrsto prevlek, tako da se vizualno lahko zlije s katerim koli okoljem – od disko prevleke za super živahne malčke do umirjenih zemeljskih tonov za minimalistične domove.

Odpri galerijo
Gregorjevo_Nada Žgank Gregorčki pozdravljajo pomlad Slika 8_Genie Risani junaki, ki bodo nasmejali otroke Film_1_Bi_se_gnetli_na_tej_metli-2 Animirani film – Bi se gnetli na tej metli Petelin se sestavi_Boštjan Lah_5 Lutkovna premiera: Petelin se sestavi · · · ·