Foto: DOIY
Utrip mesta · dom

Fixie Pizza Cutter je miniaturna različica avtentičnega Fixie kolesa, ki pa ima prav tako pomembno vlogo. Odlično in s stilom zapelje čez pico in jo razreže.

DOIY Fixie Pizza Cutter
17,95€
DOIY

Simpatično rezilo za pico je še ena izmed mnogih zanimivih in zabavnih pogruntavščin studia DOIY. Barvito kolo, pomanjšana različica originalnega Fixieja, lahko izberemo v “Watermelon” barvnem odtenku, ki kombinira mint in roza barvo, ali pa v “Bumblebee” barvni različici, ki združuje črno in rumeno. Kot so zapisali kreativci iz omenjenega studia, bo Fixie Pizza Cutter dodal kozmopolitanski pridih vikend večeru s pico in prijatelji.

DOIY je sicer znan po odbitih, zabavnih in kreativnih idejah. Njihova zgodovina ni dolga, a od leta 2008, ko so podjetje ustanovili, so njihovi izdelki na voljo v več kot tridesetih državah. Podjetje sta ustanovila Elodie in Jaime (ki sicer izhajata iz mode in oblikovanja) z namenom ustvarjanja kreativnega, presenetljivega in strastnega dizajna, ki je ustvarjen za vse ljudi in posamezniku prinaša veselje v vsakdan.

Osredotočajo se na zabavna darila in na dodatke za dom, zgodbe, ki jih nosijo njihovi izdelki pa so poetične, nostalgične in ironične. Takšno je Fixie kolo – rezilo in takšni so ostali izdelki. Med novostmi naj omenimo set priborov, ki ga na steno kuhinje obesimo kar z lego kockami, s katerimi smo se igrali v otroštvu, simpatične radirke v obliki zebre ali pa držalo za toaletni papir v obliki polaroidnega fotoaparata. Kakšen le bi bil siv vsakdan brez takšnih barvitih in zabavnih bolj ali manj življenjsko pomembnih pripomočkov?

Njihove ostale izdelke si lahko v prisrčnih videih ogledate tukaj.

Stolček, ki se spremeni v mizico ali knjižno polico Stenski pridih barvitosti in umirjenosti Palčke Hanataba. Foto: Nendo Palčke, zaradi katerih boste pozabili na tradicionalen pribor Sejem dom cover Sejem Dom 2014 · · · · · ·