Slika 2_SlatePro
V zraku · tehnologija

Pri izbiri pohištva za osebno pisarno smo pogosto precej pikolovski in prav je tako. Vse mora biti čim bolj preprosto – na dosegu rok, pospravljeno in čisto, prijetno in seveda udobno. Da pa si ne bi povzročali preglavic pri načrtovanju, nam čas in živce prihrani še kako uporabna pisalna miza, resnično enkratna rešitev za vse, ki radi delamo tudi doma.

Slate Mobile SlatePro
287€
Kickstarter

Slate Mobile, ki je s svojimi idejami obogatil in poenostavil naš svet, novi kos pohištva predstavlja kot odlično rešitev za vse, ki imamo svojo pisarno kar doma. Namesto, da bi se ubadali z merjenjem, kje in kako kaj postaviti, da nam bo v domačem delovnem okolju čim bolj udobno, je ekipa oblikovalcev, ki je že ustvarila priročno računalniško mizico Airdesk, zdaj predstavila še mizo SlatePro.

Medtem ko je bila mizica Airdesk namenjena predvsem tistim, ki jim možgani hitreje delajo na kavču, je SlatePro primerna za ljudi, ki si želimo popoln pisarniški set tudi v svojem stanovanju. Oblikovalci so jo opisali kot osebni TechDesk oziroma osebno tehnično mizo, posebej oblikovano za profesionalce, ki delajo od doma, obenem pa bi se dobro obnesla tudi v običajnem delovnem okolju.

Mizica je narejena iz vrhunskega bambusa, držita pa jo dva para kakovostnih jeklenih nog. Površino ščiti akrilna prevleka, v mizo izrezljane luknje pa so namenjene hlajenju prenosnega računalnika in neštetim kablom in žicam, ki se nam z vsakim novim tehnološkim pripomočkom le še dodatno zapletajo. Tudi zareze niso kar tako – vanje lahko postavimo mobilne naprave ali pa skodelico jutranje dišeče kave.

SlatePro lahko prednaročimo z donacijo 287 evrov na Kickstarterju, kjer so ustvarjalci že zbrali dovolj sredstev za produkcijo. Kasneje bo v maloprodaji na voljo za okoli 500 evrov.

Ob tako premišljeno oblikovani mizi, katere posebni model je narejen posebej za levičarje, so besede odveč – raje si jo oglejmo kar v slikah.

Odpri galerijo
Cover-Google-Android-Wear Google Android Wear – Googlova vizija pamente ure končno razkrita Glam_Galaxy S5_Group Težko pričakovani Samsung Galaxy S5 prihaja v Slovenijo ring 4 Gospodar pametnih prstanov fly 6 360 Fly – Kamera, ki bo posnela celotno dogajanje okoli vas · · · · · ·