Moon Glass
Utrip mesta · dom

Moon Glass je domiselna skodelica, ki vam omogoča opazovanje luninih men med pitjem. Pod skodelico se je podpisalo korejsko podjetje Tale Design,v notranjosti pa ima posebno izboklino, ki omogoča prikazovanje različnih faz luninega cikla glede na količino pijače (po možnosti mleka) v njej.

Tale Design Moon Glass
27 €
Tale Design

Ljudje smo bili vedno prevzeti nad luno. Nedavno smo pisali o svetilki, ki je ‘‘žepna” različica Lune, tokrat pa jo lahko opazujete na še en način. Med pitjem iz skodelice. Moon Glass je namreč elegantna črna keramična skodelica, ki omogoča prav to: opazovanje luninih men med pitjem - od polne lune do mlaja. Ko je skodelica polna, opazujete polno luno, ko ste skodelico že skoraj izpraznili, pa še zadnji/prvi krajec. Skodelica se izvrstno poda k belim tekočinam, kot so mleko, neprečiščen sake in kremni likerji, če želite opazovati krvavo luno, a ste jo zamudili, pa si lahko v skodelico natočite tudi rdečo vino. Za pivce čaja so na voljo tudi bele skodelice.

PREBERITE ŠE: Luna je ambientalna svetilka, ki je pomanjšana Luna

Set dveh skodelic se prodaja po ceni 21 (0,8 dl) in 27 evrov (1,7 dl).

Moon GlassOdpri galerijo
Pisarniške hišice "Treehouse 2" Pisarniške hiške Treehouse 2 za miren umik na delovnem mestu Sodobno modularno kopalniško pohištvo Esperanto Esperanto – sodobno modularno kopalniško pohištvo Stenska svetilka na dotik Slap it Slap it: svetilka na dotik v obliki zadnjice, ki se prižge, ko jo plosknete po zadnji plati Ro Summer Collection Ró Summer Collection – pohištvo in dodatki za dom s skandinavskim pridihom