neverlose1
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ste v snegu že zaman iskali odpeto smučko ali pa so vam skoraj pred nosom odtujili športno opremo? Z majhno, a vzdržljivo bluetooth napravo NeverLose lahko svoje smuči, snowboard, kolo ali drugo športno opremo zavarujete pred tatovi ali pa jo hitro najdete pod kupom snega. Kako? Sledilna naprava, povezana s pametnim telefonom, oddaja opozorilne zvoke.

NeverLose
42 €
Indiegogo

Nihče si ne želi dneva ugodne smuke zapraviti z iskanjem odpete smuči ali snowboarda v celem snegu. Pa tudi odmor v koči je lahko veliko bolj sproščen, če veste, da je vaša oprema zavarovana in vam ni treba vseskozi s kotičkom očesa pogledovati k smučem. Sledilna naprava NeverLose vam pomaga v snegu izgubljeno športno opremo najti hitreje ali pa aktivira alarm, ko je naprava nastavljena v varovalnem načinu, če bi kdo odkorakal stran z vašo opremo, medtem ko vas ni v bližini.

NeverLose je sledilna naprava, ki jo lahko varno pritrdite na smuči, snowboard, kolo ali drugo športno opremo in je prek bluetootha povezana z vašim pametnim telefonom. Če se vam med vožnjo odpnejo smuči, vam jih NeverLose z zvočnim alarmom, ki prihaja iz naprave, pripete na smučeh, pomaga hitreje najti, četudi so globoko zakopane v snegu. Z aplikacijo na pametnem telefonu pa lahko tudi izsledite lokacijo športne opreme, na kateri je sledilna naprava pritrjena. Če je nastavljen v varovalnem načinu, pa NeverLose oddaja opozorilna obvestila na vašem telefonu, kadar vaša oprema “dobi noge”.

PREBERITE ŠE: Nadzorna kamera Ulo je sova

Kompaktno oblikovana sledilna naprava z zelo vzdržljivo baterijo deluje na neomejeni razdalji in je zanesljiva tudi pri zvočnih opozorilih (dosežejo do 96 dB).

Nadzorna kamera ULO Nadzorna kamera Ulo je sova 4-coloris-Triby-fonctions-HD Triby: pametni brezžični zvočnik, ki pomaga, da ostanemo povezani Pulse, brezžični nadzorni sistem za fotoaparate Pulse – brezžična naprava, ki nadzoruje fotoaparat BoldMotionCollectionHeader_1600x762 Movado Bold Motion – pametna ura, preoblečena v klasično uro ·