Električno kolo Noordung Angel Edition
V zraku · dizajn · Utrip mesta · mobilno

Vsa električna kolesa imajo baterijo. Slovensko električno kolo Noordung Angel Edition pa ima baterijo, ki je tudi prenosljiv Bluetooth zvočnik v obliki rezervoarja za gorivo z dvema USB-vhodoma. Start up podjetje Noordung bo izdelalo vsega 15 primerkov tega prototipa urbanega električnega kolesa za ljubitelje glasbe iz ogljikovih vlaken. Vsi bodo narejeni ročno.

Noordung Angel Edition
8.000 €
Noordung

Noordung Angel Edition je naslednja stopnja v razvoju slovenskega električnega kolesa zagonskega podjetja Noordung, ki bo aprila 2017 kot končni izdelek pristalo na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Prototip Noordung Angel Edition tako kot njegov predhodnik, N-0, prenaša 33,6-vatno baterijo (Wh)/Bluetooth zvočnike (20 W RMS), ki ga je zdaj mogoče odstraniti in prenašati kot samostojno enoto (za lažje prenašanje mu je dodan usnjen pašček). Baterija zagotavlja 30 kilometrov na polnjenje in 100 ur poslušanja glasbe, prek dveh USB-vhodov, ki omogočata hitro polnjenje, pa lahko ‘nahranite’ pametni telefon, tablico ali prenosnik.

Izdelan je iz ogljikovih vlaken, sedež je znamke Brooks B17, komponente nosijo podpis Shimana (Metrea), motor je skrit, za brzdanje 26-colskih koles oz. hitrosti pa skrbijo disk zavore. Skupna teža kolesa znaša 15,6 kilograma, okvirja pa 2,7 kilograma.

PREBERITE ŠE: Noordung – urbano električno kolo iz Slovenije, ki kolesarstvo povezuje z glasbo

Končni izdelek bo šel skozi štiri razvojne faze. Prototipni razvoj se bo zaključil aprila 2017 z izdelavo končnega izdelka. Noordung bo proces kronal s kampanjo na platformi za množično financiranje Kickstarter in na trg vstopil natanko 200 let po izumu kolesa. Cena za študijo Noordung Angel Edition 8000 evrov.

Galerija – električno kolo Noordung Angel Edition:

Električno kolo Noordung Angel EditionOdpri galerijo

encoderingmikan Encode Ring: zvočni zapis naših čustev v obliki prstana PU_ZD_slike-5 Pivovarna Union: pivo Union Nefiltrirano v novi limited edition preobleki Lenivec Prstan 3 v 1 – tridelni prstani, ki tvorijo žival, ko jih nosite skupaj Hustle - vodoodporni notesnik iz kamna Hustle – vodoodporni notesnik iz kamna · · · · · ·