tumblr_nh1owdnYFi1sqkwlno2_1280
Utrip mesta · dom

Nekateri psi so neutrudni jedci, jedo s svetlobno hitrostjo in namesto, da bi hrano dobro prežvečili, jo inhalirajo. Medtem, ko z zdravim apetitom ni nič narobe, lahko takšno hranjenje pripelje do napihnjenosti in zadušitve ter prebavnih težav. Oppo Food Ball skleda za pse pomaga pri preprečevanju takšnih nezgod.

Oppo Food Ball
39€
Japan Trend Shop

Edinstvena skleda za pse Oppo Food Ball je zasnovana tako, da upočasni hitrost in divji ritem prehranjevanja naših psov, zmanjšuje njihovo sposobnost, da bi skledo “očistili” po hitrem postopku in da bi hrano vdihavali. Na ta način so naši hišni ljubljenčki prisiljeni, da si za svoj obrok vzamejo čas ter hrano pravilno prežvečijo.

PREBERITE ŠE: Petly, minimalističen avtomatski delilnik hrane za vaše hišne ljubljenčke

Oppo Food Ball je skleda, oblikovana kot žoga, se nenehno vrti na mestu, kar otežuje hitrost hranjenja. Ne samo da se premika, v posodi so zareze, ki hrano razvrstijo v deleže, tako da je nemogoče postrgati hrano v enem zalogaju. Pa tudi naša tla so čistejša.
Na voljo sta dve velikosti sklede Oppo Food Ball v treh barvah: barva češnje, oranžna in modra.
Cena sklede je okoli 39 evrov.

TapeFlips-lifestyle_paper-hat-Miglena-Gerasimova-01 TapeFlips: pohištvo iz papirja in lepilnega traku 3 Orwell zofa: multi funkcionalen domači brlog Aplikacija prešitega furnirja na pručko. Nov oblikovalski trend: prešit les whitenothing5-928x696 Ideja za darilo: škatla Nothing za vse, ki že imajo vse · · ·