sony-HMZ-T3W
V zraku · tehnologija

Sony predstavlja precej ekskluzivno napravo, ki vsekakor ne bo dosegla velikega kroga kupcev. Za sladokusce in ljubitelje hi-tech novotarij pa zna biti izjemno zanimiv izdelek.

Sony HMZ-TW3
999$
SONY store

Bi si filmsko uspešnico radi ogledali na 750-inčnem ekranu, kar je primerljivo z ekranom, ki premore diagonalo skoraj 20 metrov, na virtualni razdalji 20m. Namreč naprava, ki jo nosite na glavi, ustvari prav to iluzijo in seveda podpira 2D ali 3D predvajanje v HD OLED tehnologiji. To ni Sony-jev prvi tovrstni izdelek, temveč nadaljevanje predhodnih modelov. Bistvena je noviteta, da je tokratna verzija HMZ-TW3 napajana z lastno baterijo, kar prvič omogoča popolno mobilnost naprave.

Sony stavi na svetovne popotnike, ki veliko časa ppreživijo letalih in tiste, ki jim take igrače ne smejo uiti in si jih lahko seveda privoščijo. Prav tako, pa bo zadeva izjemno uporabna za profesionalne igralce iger, ki jim zna tovrstna naprava prinesti boljšo uporabniško izkušnjo in prednost v virtualnem svetu iger.

Set, Sony HMZ-TW3 vključuje tudi slušalke, ki podpirajo 7.1 virtualno podporo zvoka. Vse to lahko pred-naročite za dobrih 999$.


gear-cover Samsung z nostalgično odličnim oglasom za Samsung Gear Instagram Mini Projecteo Mini Projecteo postal Kickstarter uspeh Leica X2 - edicija -
Paul Smith Leica X2 By Paul Smith – ko oblika sledi popolni funkciji jagermeister-shotmeister-2-xl Jägermeister Shotmeister