can-am-outlander-6x6-atv
Utrip mesta · mobilno · Utrip mesta · svet po moško

Šestkolesnik Outlander 6×6 za največje terenske podvige in za pomoč pri delu na terenu ponuja pravega plezalca čez “drn in strn”.

Can-am Outlander 6x6 ATV
10.000€
Can-am brpscandinavia

Pri delu ali preprosto pri raziskovanju narave je zelo pomembno uporabljati vozilo, ki je zmožno premagovati čim bolj težko prevozne terene. Ravno za takšne izzive so pri Can-Amu razvili šestkolesnik, katerega pogon je speljan na vseh šest koles, kar pomeni, da je oultander pravi plezalec čez “drn in strn”.

Z njim lahko uporabnik gazi po rečnih strugah, premaguje težke vzpone ali vozi po gosto poraščenih gozdovih. Večji uporabnosti vprid ima nad zadnjo osjo nameščeno platformo za prevoz tovora, na njo pa se lahko namesti različne module: od pokritih kesonov, do prekucnikov. Ob tem lahko z njim prevažate preko 375 kilogramov tovora, dvakrat toliko pa lahko outlander tudi vleče. Cene se pričnejo pri 10.000 evrih.

Več fotografij štirokolesnika si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
cover-bmw-serija-7 BMW in njegova vizija prihodnosti limuzine višjega razreda cover_peugeot Peugeot 308 SW – karavan za družinske očete mustang Ford Mustang – pol stoletja poskočnega konjiča VW-Midsize-Coupe-11 Volkswagen cilja na pomanjšanega CC-ja