Sophia2 - colours
V zraku · tehnologija · gadgeti · Utrip mesta · šport

Pametna kolebnica Sophia, ki svojo pot začenja na spletni strani Kickstarter kot del množičnega sofinanciranja, je pametna fitnes naprava, ki sledi naši aktivnosti preskakovanja vrvi, šteje porabljene kalorije in vse skupaj sinhronizira preko vmesnika Bluetooth.

FitFox Ltd. Sophia
29€
Kickstarter

Z uporabo najnovejše tehnologije je pametna kolebnica Sophia izdelana iz čvrstega belega ohišja v katerem so najnovejši fitnes senzorji – vse od merilca pospeška do optičnega modula, ki natančno prešteva skoke. Bluetooth povezuje kolebnico s pametnim telefonom ter tako preko aplikacije ponuja vpogled in sinhronizacijo z drugimi viri preko iOS HealthKit in Android GoogleFit.

PREBERITE ŠE: Lampuga: “surfboard” z električnim motorjem

Pametni sledilniki aktivnosti tako poskrbijo, da s štetjem skokov, hitrosti aktivnosti in porabo kalorij dobimo takšno rekreacijo, kot jo resnično potrebujemo. Niso pa pozabili niti na socialni faktor – kolebnica Sophia namreč omogoča, da povabimo svoje prijatelje, z njimi tekmujemo ter skupinsko izboljšamo svoje zdravje.
Pametna kolebnica Sophia je del množičnega sofinanciranja na Kickstarterju.

cover-mondaine-helvetica Mondaine Helvetica No. 1 – prva švicarska pametna ura Prenosni radio i-Ready-O za iPhone. Prenosni radio iReadyO – nov smisel za vaš stari iPhone #Kickstarter Moggles v kombinaciji s pametnim telefonom ustvarijo nepozabno navidezno izkušnjo realnosti. Moggles – naglavni set za navidezno resničnost s pametnim telefonom Pametno uro Pebble Watch morate polniti le enkrat na teden. Pametna ura Pebble Time obljublja 7 dni avtonomije #Kickstarter ·