PicMonkey Collage
Utrip mesta · dom

Perch je udobna miza, ki si jo lahko zlahka prilagajamo. Ob njej lahko sedimo ali stojimo, odvisno seveda od naših potreb – na voljo je namreč več kot kar sto načinov prilagoditve mize. Svoja sredstva miza Perch zbira na Kickstarterju, svoj cilj pa je brez problema hitro presegla.

Perch
160€
Kickstarter

Perch je revolucionarna miza, ki omogoča, da lahko normalno delujemo tudi takrat, ko je za nas bolj zdravo, da stojimo. S premičnimi poličkami, ki se zataknejo v eno od osmih zarez vzdolž notranje strani mize, si lahko mizo prilagodimo točno tako, kot si želimo.

Miza Perch je zasnovana tako, da lahko zdrži kar dva računalniška monitorja, hkrati pa sta pozicionirana tako, da gledamo naravnost vanju. Na mizi pa je na voljo tudi odprtina, kamor lahko varno spravimo naše kable, da nemoteno tečejo ob mizi tudi takrat, ko mizo premikamo.
Na voljo sta dve velikosti mize: Narrow Desk prihaja s šestimi različnimi kosi, Wide Desk pa z osmimi kosi.

PREBERITE ŠE: Pallete – “mešalna miza”, ki bo spremenila uporabo računalnika

Edyn - za vrtnjarjenje brez napak in skrbi Edyn – pametni vrtni sistem, ki poskrbi, da na vašem vrtičku vse uspeva Vinska steklenica Rainman Rainman – vinska steklenica, ki vino ”nareže” na špagete MixStick je pripomoček za mešanje koktajlov MixStik: Zmešajte si vaš najljubši koktajl v eni sami minuti s to priročno napravico! Magične namizne svetilke BULBING lamps BULBING lamps – namizne luči, ki ustvarjajo 3D optično prevaro · ·