Fakus-Pencil-Cases-with-3D-Geometric-Illusions-by-sun-star
V zraku · buzz buzz

Japonska znamka Sun-star prinaša kolekcijo peresnic Fakus, ki ustvarjajo neverjetno optično iluzijo. Varljivo se namreč zdijo, kot da so tridimenzionalne, čeprav gre v resnici za ploščati dizajn. Skupaj z barvito paleto tako predstavljajo zanimiv pristop, ki spodbuja kar najmanj dvakratni ogled teh igrivih izdelkov.

Sun-star Fakus
9€
Sun-star

Peresnice Fakus narisano 3D iluzijo in varljivost dosegajo s črno obrobo okoli svetlega platna iz bombaža in umetnih vlaken, ki jo stopnjujejo še z imitiranimi dodatki, kot so šivi, zadrge in našitki. Nabor igrivih peresnic Fakus obsega rožnato, modro, rumeno, vijolično, zeleno in rjavkasto različico, ovalnih, kvadratastih in stožičastih oblik.

Ime peresnic Fakus izhaja iz kombinacije angleške besede “fake” (slo. slepar, ponaredek) in japonske “kusu” kot onomatopoije smeha. Z umetniško tehniko, imenovano trompe l’oeil, je Sun-star tako ustvaril igrivo varljiv funkcionalni pisarniški dizajn peresnic Fakus z zabavnim preobratom .

Odpri galerijo
easter-eggs-designs-wallpaper 16 zabavnih idej za barvanje in okrasitev velikonočnih pirhov cover-japonska-cesnja 21 najlepših fotografij japonske češnje to pomlad Sladki otroci + kisla limona / Foto: April Maciborka & David Wile Sladki otroci + kisla limona = pucker maxresdefault-17 Zabavne testne vožnje novega BMW Mini Cooper Hardtop · · ·