Petly-dog
Utrip mesta · dom

Lastniki hišnih ljubljenčkov z bolj diskiminatornim okusom se pogosto znajdejo v dilemi, ko kupujejo sicer praktične, vendar za njihov okus grde naprave za dobrobit njihovih živali. Japonsko podjetje RINN’s je oblikovalo minimalističen avtomatski delilnik hrane Petly, ki bo osrečil vaše ljubljenčke in hkrati vas, saj se bo neopazno vključil v vaš interier.

RINN Petly
233€
Petly

Minimalističen samodejni delilnik hrane Petly je nenavadno privlačen in estetsko dovršen pripomoček, ki ga je oblikoval Naoto Fukasawa, ki ga nekateri že poznajo po njegovem vlažilniku zraka Roolen. Naoto je tako tudi pri Petlyu poskrbel, da naprava ustreza tudi malim življenskim prostorom, dejstvo, da deluje na baterijo pa omogoča, da ga lahko postavite kjerkoli v stanovanju.

LED zaslon kontrolira urnik hranjenja živali, hkrati pa preprečuje, da bi živali nenamerno spremenile nastavitve. Ko je sprogramiran, Petly deli zdravih 5 gramov hrane naenkrat, lahko tudi do desetkrat na dan (celotna kapaciteta naprave je 1 kilogram). Na tak način vaše živali jedo bolj zdravo in lažje kontrolirate njihovo težo.

PREBERITE ŠE: Počitniške prikolice za vaše pasje kosmatince

Hišni ljubljenci bodo najbrž rabili nekaj časa, da se navadijo na prisotnost Petlya, vendar bo hitro osvojil njih in vas, saj je dobrodošel, koristen in estetski dodatek v vsakem gospodinjstvu.

Foto: April Starr DIY: Mizica iz gramofonske plošče za prave glasbofile Fabrica-Patch-of-sky-lamps-3 Patch of sky: ambientalne luči, ki povedo kakšno vreme ima vaš prijatelj daleč, daleč stran il_fullxfull.422262589_2uj4 10 najzanimivejših klubskih mizic cover Leseno pohištvo po navdihu puzzlov