Stenska svetila , ki se igrajo s svetlobo.
Utrip mesta · dom

Izbira stenskih svetil je zares široka, a če iščete nekaj drugačnega, nekaj inovativnega, nekaj, kar vam bo zaiskrilo oči kot otroku tridimenzionalna knjiga, t. i. skokica (pop-up knjiga), potem so stenska LED-svetila Popup Lighting kot naročena za vas. Ne le, da so estetsko privlačna, ko luč prižgete, se svetilka v kombinaciji s svetlobo, ki jo meče na steno, spremeni v podobo živali.

Popup Lighting
60 € +
Amazon

Želite imeti na svoji steni motiv živali? Vam nagačene živali niso povšeči oz. imate etične pomisleke? Potem predlagamo, da si omislite inovativna stenska svetila Popup Lighting izraelske oblikovalke Chen Bikovski iz Tel Aviva.

PREBERITE ŠE: ButikSvetil: V Šiški odprli nov salon s trendnimi svetili

Minimalistično zasnovane se igrajo s svetlobo in ob prižigu luči na tak način osvetlijo ozadje, da se v kombinaciji s samo svetilko spremenijo v žival. Na voljo sta motiva jelenje glave in pava, Bikovska pa je idejo zanje dobila v pop-up knjigah, ki so jo vedno fascinirale kot otroka. Na voljo je različica iz kartona, ki vas bo olajšala za 60 evrov, različica iz aluminija pa za 235 evrov.

Galerija – svetila Popup Lighting:

Stenska svetilka z motivom živaliOdpri galerijo

Pomivalni stroj z zgornjim polnjenjem Inovativni pomivalni stroj z zgornjim polnjenjem Večnamensko slovensko orodje MyPocketMaster MyPocketMaster – Slovenci izdelali najmanjše večnamensko orodje na svetu Sveča, ki kaže sredinca Sveča, ki kaže sredinca Urejen delovni kotiček pripomore k naši učinkovitosti (Foto: Shutterstock) Pisalne mize, ki iz domače pisarne naredijo prestiž · · · · · · ·