coop
V zraku · tehnologija

Power Block je enkraten polnilec, kaj enkraten, petkraten, saj lahko prek USB priključkov istočasno nahrani kar pet ‘lačnih ust’ (beri mobilnih naprav). Strup je v majhnih stekleničkah. Kljub temu, da ni večji od dlani, mu 10.6 ampera daje moč, da z maksimalno hitrostjo hkrati ‘doji’ kar štiri tablice in en pametni telefon. In za to potrebuje vsega eno vtičnico.

The Coop Idea Power Block
40€
The Coop Idea

Power Block je idealen za potovanja, saj ne samo eliminira potrebo, da s seboj vlačite svojo zbirko polnilcev, tudi vtičnice si ne bo več treba rezervirati, ker bo ena dovolj za vse.

PREBERITE ŠE: NomadPlus – polnilec za iPhone, ki ne rabi električnega priključka za polnjenje baterije

Dve ‘reži’ tega polnilca, ki prihaja iz podjetja The Coop Idea, sta t.i. Smart Hub vmesnika, kar pomeni, da je ni pametne naprave, ki je ne bi mogel spraviti v formo. Drugače povedano, rad se giba v ‘intelektualnih’ krogih. A to zgolj kar se tiče naprav, kajti sicer je idealen tako za potujoče družine, družbe, kot za tehnološke džankije. Ker ni večji kot samolepilni listek (88x75x33 mm) in sodi v peresno lahko kategorijo (210 g), sploh ne boste vedeli, da potuje z vami.


maxresdefault Japonski izum: Yumo Neko, maček robot. Foto: sony.com Sony A5100 je najmanjši fotoaparat na svetu story-behind-it-4-@2x Ringly: po pametnih telefonih, urah in oblačilih še pametni prstan Foto: unicrate Sense Sleep Monitor: monitor, ki zagotavlja maksimalen izkoristek spanca · · ·