tmg-article_main_wide_2x
V zraku · tehnologija

Pisala in polnilci so si kar podobni – nikoli jih namreč ne najdemo, ko jih najbolj potrebujemo. Od zdaj naprej bomo imeli oboje v enem. Power Pen je združitev “stare šole” in nove tehnologije v enem svetlečem pisalu, ki polni telefon.

Power Pen
32€
Firebox

Power Pen, pisalo iz brušenega aluminija z vgrajeno baterijo, prihaja v srebrni ali zlati barvi. Na eni strani je pisalo, na drugi strani pa je microUSB in polnilec za telefon, ki sta združljiva tako z Androidom kot Applom.

PREBERITE ŠE: Powerslayer Blue – polnilec za mobilni telefon, ki ne bo nikoli razočaral

Gotovo ne bomo kar zavrgli trenutnega polnilca, je moč 700 miliamperov na uro dovolj za hitro in nujno polnitev telefona, čeprav pa bi seveda trajalo kar nekaj ur, da bi v celoti napolnili mrtev telefon.
Cenovno ugodno pisalo nas bo stalo okoli 32 evrov, ampak vseeno ne svetujemo posojanja – tega pisala gotovo nikoli ne bomo dobili nazaj.

xready_jeans_protected_by_norton_18.jpg.pagespeed.ic.VXO26XqaPM.0.0 Norton Ready Jeans: varne kavbojke Lomography Diana F+ Explorer Nocturne Diana F+ Explorer Nocturne: fotoaparat za ljubitelje romantične lomografije Oculus Rift 10 tehnoloških novosti, ki bodo zaznamovale leto 2015 motionsavvy-uni-1864x920 MotionSavvy Uni: pomoč gluhim v komunikaciji · ·