xaudio_engineer_s_hoodie_25.jpg.pagespeed.ic.C5KW9w7NAI
V zraku · tehnologija

Na tržišču je zelo elegantna rešitev podjetja Betabrand – za bolj »geeky« probleme, čeprav je takšen pulover s kapuco praktičen tudi za širše občinstvo.

Betabrand
106€
Betabrand

Podjetje Betabrand iz San Francisca je za ta pulover uporabilo »akustično prozorno tkanino«, ki vam omogoča, da imate na glavi kapuco in še vedno slišite, kaj se okoli vas dogaja. Produkt, navidezno namenjen tonskim tehnikom, ki si želijo na odru ostati neopazni, je koristen tudi za ljudi, ki si želijo polnočnih sprehodov s toplo kapuco ter še zmeraj slišati dogajanje okoli njih. Še posebej, kadar so v okolici kakšni nepridipravi. Seveda pa je primeren tudi za tiste, ki si želijo uporabljati over-ear slušalke in hkrati nositi kapuco.
Zraven tega ima hoodie tudi notranji kanal, vse od žepa do kapuce, kjer lahko varno spravite kabel slušalk, prsni žep za USB ključ ali iLok Smart Key in skico ožičenja, v primeru, da potrebujete hitro rešitev. Za retro ljubitelje pa so pripravili tudi kolekcijo puloverjev s pisano podlago retro kaset.

Trenutna cena izdelka je 106€.

Odpri galerijo
'Karte so na mizi'. Poiščite odgovor ali je kava dobra za vas ali ne. Up Coffee – nova, sveže pražena aplikacija V čakanju gledalca Smile TV, televizija, ki jo poganja vaš nasmeh cover-apple-stickers Apple predstavil 101 stilsko nalepko za MacBook Air HaikuWithSenseME-Black Haiku SenseMe – to je prvi pametni stropni ventilator na svetu · ·