rae-ambient
Utrip mesta · svet po moško

Slovenska kolekcija olj za nego brade Rædical je namenjena moškim, ki resnično živijo aktiven, ustvarjalen in izzivalen življenjski slog, cenijo svobodo in stremijo k popolnosti. Olja za brado so oblikovana in zasnova tako, da poudarijo in še potencirajo njihov radikalen karakter, hkrati pa ustrezno zaščitijo in negujejo brado, brke in kožo pod njo.

Rædical
16,95€
Rædical

Blagovna znamka Rædical, ki išče inspiracijo in navdih v vsem, kar presega uveljavljene smernice, ustaljene miselne vzorce ter premika meje sposobnosti, torej v alternativni glasbi, ekstremnih športih, progresivnih in svobodomiselnih idejah, kreativnih izdelkih in rešitvah, oblikovanju in predvsem v naravi, je ustvarila kolekcijo olj za nego brade. Namenjena je moškim, ki resnično živijo aktiven, ustvarjalen in izzivalen življenjski slog, cenijo svobodo in stremijo k popolnosti. Olja so oblikovana in zasnova tako, da poudarijo in še potencirajo njihov radikalen karakter, hkrati pa ustrezno zaščitijo in negujejo brado, brke in kožo pod njo.
Rædical je popolnoma predan naravi in ohranjanju njenih lepot ter spoštovanju človekovih pravic in pravic živali. Vsi izdelki so izdelani ročno v Sloveniji v manjših serijah iz najboljših, najčistejših in veganom prijaznih naravnih sestavin.

PREBERITE ŠE: Beardman.si: Izdelki za nego brade in brkov za urbane moške #oljezabrado

Oglejte si kolekcijo olj Rædical za nego brade v galeriji.

Slovensko olje za nego brade: Rædical UrbanOdpri galerijo
Brki in brada skozi čas. Kako so se moški brki in brada spreminjali skozi čas #evolucija 1 V Novem mestu odprli pravo brivnico Barber room by Edis kava Instagram trend: Seksi moški in skodelica kave #menandcoffee Prenosljivi naravni žar Burnie – prenosljivi 100% naravni žar · ·