Reebok Revenge Plus Vintage superge
Utrip mesta · moda

Reebok je obudil popularno kolekcijo Classic! Če boste želeli biti v trendu, si boste morali tokrat omisliti model iz preteklosti, saj je Reebok na prodajne police vrnil nove (oz. stare, kakor želite) superge Reebok Classic pod imenom Revenge Plus Vintage. Te so kopije modela, ki je v preteklosti enkrat že zažigal, in ne vidimo razloga, da se zgodovina ne bi ponovila.

Reebok Revenge Plus Vintage
89,95 €
Reebok

Ameriška znamkac športne obutve Reebok, ki obstaja že vse od leta 1985, za svojo novo kolekcijo Revenge Plus Vintage ni iskala novih oblik oz. silhuet. Raje je uporabila preverjen recept in kot Feniks iz pepela dvignila kolekcijo Reebok Classic, teniske, ki so bile nekoč popularne kot allstarke in še danes ima marsikdo kak star par v omari.

PREBERITE ŠE: All Star superge kot efekt pedalo za kitaro

Legendarne superge Reebok Classic v novi/stari preobleki Revenge Plus Vintage že lahko naročite prek spleta, in sicer v belo-modri ali belo-zeleni barvni kombinaciji.

Reebok Revenge Plus Vintage Odpri galerijo
Čevlji Easy Jet so popolna rešitev za navigacijo GPS-superge: raziskujte mesto z GPS-supergami Easy Jet Zungle - modna sončna očala, ki so tudi slušalke Zungle: modna sončna očala s slušalkami All Star Chet Atkins All Wah All Star superge kot efekt pedalo za kitaro Dr. Martens x Ninja želve Bulerji Dr. Martens z motivom ninja želv ·