01-Ringtool
Utrip mesta · svet po moško

Ringtool je sicer majhno orodje, a ima veliko srce, ali bolje rečeno, veliko funkcij. Je peresno lahek, toda jeklene moči (beri je iz jekla) in zato domala neuničljiv. »Moj ponos (my precious)« bi mu rekel Golúm iz Gospodarja prstanov. Kako ne, ko pa lahko opravlja kar deset različnih nalog in s tem sega daleč prek meja kolesarskega sveta.

Ringtool Multi-Tool Keychain
20€
Fancy.com

Kljub žepnemu formatu je križni in ploščati izvijač, imbus ključ (za 3, 4, 5, 6 in 8 mm), izvijač s tx profilom, orodje za centriranje obročev (oz. napenjanje naper) in še odpirač za steklenice. Vaš bodoči najbolj vreden kos obeska za ključe (njegov ‘naravni milje’), ki ne poklekne pred nalogami, kot so servisiranje kolesa, sestavljanje pohištva ter popravilo računalnika, mobitela in drugih finomehanični naprav, v času svetovnega prvenstva v nogometu v Braziliji in sezone piknikov pa bo še posebej prav prišlo njegovo ‘znanje’ odpiranja steklenic piva.

PREBERITE ŠE: Tehnološki pripomočki za pomladno športno aktivnost

Prijatelja spoznaš v nesreči in na Ringtool, številko 112 v urgentni in neurgentni situaciji tehnične narave, se lahko vedno zanesete. V lepih in dobrih časih pa vam bo služil kot zelo simpatičen obesek.

Več fotografij multifunkcionalnega pripomočka si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
cover Kdo so najbolje plačani športniki na svetu? HIPLOK-BLL-750x750 Hiplok – ključavnica za kolo, ki je lahko tudi modni dodatek cover-dekleta-brazilija Ne le nogomet, tudi dekleta iz Brazilije 6587694141207537674 Audi Q3 s prav posebnim nahrbtnikom, ki je hkrati tudi šotor