cover
Utrip mesta · dom

Roomoon je šotor britanskega podjetja The Hanging Tent Company, ki premika meje glampinga (glamuroznega kampinga) v višave – in to dobesedno. V visečem šotoru se ne boste počutili lahkotnih le zato, ker boste ravno na zasluženem oddihu, temveč tudi zato, ker boste zaspali nekaj metrov nad zemljo in (oh, romantično) bliže zvezdam. Njegova dodatna prednost je ta, da boste zjutraj prvič v življenju navdušeni, da vas je ponoči nosila luna.

Roomoon
4400€
The Hanging Tent Company

Viseči šotor ali Roomoon je oblikovalski dosežek Rufusa Martina, ki je ta čarobni šotor, ki visoko med drevesi spominja na polno luno, zasnoval v okviru šolskega projekta. Danes je šotor v sklopu britanskega podjetja iz Dorseta The Hanging Tent Company na voljo navdušenim ”glamperjem” po vsem svetu.

Vsak Roomoon je izdelan specifično po naročilu. Platno, iz katerega je izdelan viseči šotor je lahko, vendar izjemno vzdržljivo. Močan okvir je iz nerjavečega jekla, šotorska tla pa iz lahke borovine. Šotor se z lahkoto zloži, v višave pa se ga obesi s pomočjo specifičnega sistema, ki temelji na preprostem škripcu.

Osnovna cena visečega šotora, v katerem boste zaspali bliže zvezdam, je 3.500 £, kar je enako približno 4.400 €, naročite pa ga lahko tukaj. Dodatno pa vam lahko šotor nadgradijo z blazinami, preprogami, spalnimi vrečami in celo LED lučkami. Vaš oddih bo tako resnično tak, kot v nebesih.

Več fotografij pravljičnega visečega šotora si oglejte v naši fotogaleriji.

Odpri galerijo
barisieur-alarm-clock-and-coffee-brewer-joshua-renouf-designboom-02 The Barisieur: Budilka, ki vam skuha kavo gallery-10 Je B-and-Bee: je šotor v obliki satovja novi hit glasbenih festivalov? stage_interactive_shelf_spell_03 Polica The Stage, skrivno shajališče vaših elektronskih naprav, ki potrebujejo polnjenje COVER The Body, stol, ki vam bo vedno kot ulit · · ·