Slika 4_Leica T
V zraku · tehnologija

Neizmerno veselje fotografom prinaša nova elegantno zapeljiva Leica T, ki se ponaša z dovršenim aluminijastim ohišjem.

Leica Leica T
2600€
Leica

Hudo seksi in nesramno drag novi model fotoaparata Leica T se bo odličn ujela z resnimi in manj resnimi fotografi, saj podjetje že od nekdaj slovi po vrhunski kakovosti in izjemni dovršenosti. Prav zato nikakor ne preseneča, da je Leica T le še boljša in zmoglivejša od svojih predhodnic. Zasnovali so jo v znak partnerstvu z Audijem in jo izdelali iz enega samega kosa strojnega aluminija, ki je na voljo v črni barvi ali toplih naravnih barvah, ki bodo naše fotografske pustolovščine le še poživile.

PREBERI ŠE: Leica v papirnati preobleki

Ponaša se z dvema objektivoma, s Sonyjevim APS-C senzorjem s 16 milijoni slikovnih točk, z velikim zaslonom na dotik in integrirano Wi-Fi povezavo.

Funkcionalnost tega lepotca upravljamo s štirimi gumbi ali preko aplikacije, ki si jo namestimo na naš pametni telefon. Kako priročno!

Odpri galerijo
mos 4 Organiziraj namizne kable z majhnim magnetom – MOS YjA0NjAwZTc4ZSMvU3VtQ09JZDdOQWNYak95S0Yyc2pnbUF1SnZVPS83eDM5OjM5MDB4MjQ5NC84NDB4NTMwL3MzLmFtYXpvbmF3cy5jb20vcG9saWN5bWljLWltYWdlcy84YjcxNTBmYWMwYmVjYWZlNGU4OWEyZDE2YTNiMDI5ZTg5OGM0YWM0YzQzNjlmZjU0YzViOWU5YWViNjVlN2NmLmpwZw== Ameriška mornarica razvija alternativni vir goriva iz morske vode cover Magična novost: prihaja digitalni fotoaparat Lytro ILLUM cover-5-najdrazjih-mobilnih-telefonov 5 najdražjih mobilnih telefonov na svetu ·