Skodelica, ki spreminja barvo
Utrip mesta · dom

Redko kaj je tako veličastno kot Aurora Borealis oz. severni sij, kot pravimo enemu največjih spektaklov, ki nam jih servira narava. Ena takšnih stvari je magična skodelica Aurora Borealis, ki nam pričara ta naravni fenomen kar v vaši kuhinji med srkanjem tople skodelice kave ali čaja. Barve skodelice so namreč občutljive na toploto in se ob stiku s znjo spreminjajo.

ThinkGeek Aurora Borealis
13€
ThinkGeek

Magična skodelica Aurora Borealis nam ta čudoviti naravni pojav, ki je sicer viden le v dveh ovalnih pasovih okoli zemeljskih magnetnih polov, pričara kar doma. Simbolična povezava skodelice za kavo, ki spreminja barvo, in severnega sija je sicer močna kot turška kava. Tako kot kofein prodre v našo kri, da pokamo od energije, namreč tudi sončni veter prodira skozi zemljino magnetosfero, kar povzroča spektakel na nebu brez primere.

PREBERITE ŠE: Svetilke kot liki iz Vojne zvezd

Nalijte vroč napitek v skodelico Aurora Borealis in v hipu boste imeli polepšan dan. Naročite jo lahko na spletni strani ThinkGeek.

Skodelica, ki spreminja barvoOdpri galerijo
Matador torba za fotoaparat Matador: torba za fotoaparat, ki je prisluhnila potrebam aktivnega fotografa Kopalniška omarica Shlocker Shlocker – toaletna omarica za tuš s ključavnico Svetila, ki odsevajo like iz Vojne zvezd Svetilke kot liki iz Vojne zvezd Pisarniški stol Porsche 911 Pisarniški stol Porsche 911: najbližje, kar boste prišli sedenju v Porscheju! ·