Rutka Frisky Face
Utrip mesta · moda · ženska moda

Z belo zimo je prišel tudi letošnji modni hit smučarskih strmin, ki združuje funkcionalnost, modnost in inovativnost – slovenske rutke za na sneg Frisky Face.

Frisky Face
10€ - 25€
Frisky Face

Blagovna znamka Frisky Face, za katero se skrivata dizajn in ideja Slovenca, ki je kot smučarski učitelj želel svojemu videzu na snegu dodati nekaj unikatnosti, je v kratkem postala pravi hit, saj so rutke Frisky Face postale zaščitni znak mnogih domačih in tujih znanih imen iz športnih vod, med katerimi prevladujejo domače in tuje smučarke, snowboardarke in skakalke.

Slovenske rutke za na sneg Frisky Face so sveža novost za vse ljubitelje snežnih strmin, ki želijo na smučarskih pobočjih tudi v najbolj neprijetnih vremenskih pogojih ostati topli, suhi, predvsem pa izstopati in izražati svoj osebni stil. V kolikor vam torej “old school” puliji in ovratniki iz flisa ne dišijo več, izberite raje rutko Frisky Face. Ta se v primerjavi s svojimi predhodniki ne bo zmočila in bo predvsem ostala “na mestu”.

PREBERITE ŠE: Folding Sled: zložljive sanke s Kickstarterja

Rutka Frisky FaceOdpri galerijo
PicMonkey Collage 5 modnih kombinacij, s katerimi nam ne more spodleteti H&M Studio kolekcija Glamurozna H&M Studio kolekcija za modno pomlad 2015 PicMonkey Collage Ženske frizure 2015: Najnovejši trend barvanja las je “balayage” naslovna 2 Ženska modna sončna očala 2015 ·