PicMonkey Collagecover
Utrip mesta · svet po moško

Kolekcija BOSS Orange ponuja sodobno klasiko, ki je namenjena tako strastnim moškim kot ženskam. Moška kolekcija ur, impresivna v svojem dizajnu, se je v Slowatchu obogatila še za dva športna modela v živahnejših barvah.

Hugo Boss Orange
175€
Slowatch

Novi prvorazredni uri Boss Orange sta namenjeni tistim bolj drznim moškim, ki si upajo stopiti iz okvirjev klasične sive, rjave in črne. V teh sivih predzimskih dneh, ko potrebujemo dodatno energijo, bodo klasični športni modeli v živahnih barvah iz nove kolekcije Hugo Boss Orange pritegnili pozornost in poživeli še tako umirjen “styling”.

PREBERITE ŠE: Movember – najboljši izdelki, ki poleg pravih brk in brade zaznamujejo november

Uri v oranžni in modri prihajata s krepkim in tkanim pasom iz najlona. Robusten, a eleganten slog vključuje še teksturirano jeklo, oranžne ali modre detajle ter logotip Boss na strani.
Cena obeh modelov je 175 evrov, kupite pa jih lahko v poslovalnicah Slowatch po Sloveniji.

Touching his perfect beard. Close-up of young bearded man touching his beard while standing against grey background Prva pomoč za Movember – pripomočki za urejanje brade in brkov PicMonkey Collage Moške frizure: Najbolj hipsterska moška pričeska ta trenutek Movember – najboljši izdelki, ki poleg pravih brk in brade zaznamujejo november cover 10 najboljših: Svetovno tekmovanje za najbolj impresivne brke in brado 2014 · ·