DSC_6726
V zraku · tehnologija · gadgeti

SMFX Smart Bulb je žarnica z dolgo življenjsko dobo, ki lahko uporablja vse do štirideset tisoč ur. Ima različne funkcije in šestnajst milijonov različnih barv, ki si jih lahko prilagodimo ter nadzorujemo preko Android ali iOS naprave.

SMFX Smart Bulb
55€
Smart FX

SMFX Smart Bulb ima šestnajst milijonov različnih barv, različne ravni zatemnitve prostora ter funkcijo “disko”, ki sinhronizira svetlobo z glasbenim ritmom. Uporabniki lahko nastavimo žarnico s pomočjo urnika tudi na vklop in izklop.

Njena življenjska doba – do štirideset tisoč ur – se nadzoruje preko Android ali iOS naprav. Za okoli 55 evrov jo lahko kupimo na uradni strani.

PREBERITE ŠE: ColorUp – barvna lučka, ki posnema barve v okolju

poppy-pourover-3 Poppy Pour-Over, pametni kavni avtomat Trobla - lesen zvočnik za pametne telefone Slovenska ekipa TOK TOK z izpopolnjeno Troblo – lesenim zvočnikom, na Kickstarterju Pop Stick je nosljiva palica za selfie, ki se zakamuflira v zapestnico. Pop Stick – nosljiva palica za selfie, ki se zloži kot odsevna zapestnica Smart Boy iPhone 6 Plus preobrazi v Game Boy. Smart Boy – ko iPhone postane Game Boy ·