10-SNAP-by-Be-elastic
Utrip mesta · dom

Naše življenje se spreminja iz dneva v dan in le nekaj stvari je večnih. A to ne bi smel biti problem za naše pohištvo. Be-elastic je ustvaril SNAP – nogice, ki se lahko pritrdijo na katero koli ravno površino. Z njimi lahko ustvarimo svoje pohištvo ter ga spremenimo kadarkoli želimo.

SNAP
49€
Kickstarter

SNAP, nogice iz jekla, ki jih lahko pritdrimo na katerokoli ravno površino, bodo rešile zagate za vse ravne površine v stanovanju. Brez potrebe po orodju ali vrtanju lukenj bodo štiri nogice SNAP, ki so jih ustvarili pri Be-elastic, zdržale tudi do 98 kilogramov.

Če imamo doma staro leseno mizo in ji želimo spremeniti v ekskluzivno in edinstveno mizico, lahko uporabimo nogice SNAP, ki bodo podprle tako trikotne, pravokotne in nepravilne ravne plošče.
Projekt SNAP se trenutno bori za obstoj na portalu za množično sofinanciranje Kickstarter.

PREBERITE ŠE: My Seat – inovativni slovenski stol za kampiranje, ki ”kampira” na Kickstarterju

Staro pohištvo kot vrtna dekoracija Ponovna oživitev odsluženega pohištva kot dekoracija za vrt Pohištvo za kolesa Vadolibero Pohištvo za kolesa Vadolibero – ”garderobna omara” in ”obešalnik” za kolo Gugalni stolček Mozen Gugalnik brez naslonjala Mozen – ker včasih pač ne moremo sedeti pri miru Slovenski stol My Seat My Seat – inovativni slovenski stol za kampiranje, ki ”kampira” na Kickstarterju ·