Storm ebike
V zraku · tehnologija

Storm ebike je električno kolo, ki je dostopno, vzdržljivo, ekonomično in zabavno. Z eno polnitvijo litij-ionske baterije lahko z njim prepotujemo od oseminštirideset do osemdeset kilometrov.

Strom ebike
437€
Indiegogo

Storm ebike, ki je svojo pot začel na strani Indiegogo kot del množičnega sofinanciranja, deluje na zamenljivo litij-ionsko baterijo, ki se lahko napolni v devetdesetih minutah. 380 vatni in 36 voltni motorček kolesarju omogoči, da z električnim kolesom Storm ebike doseže hitrost 32 kilometrov na uro. Motorček se nadzoruje preko dušilke na krmilu in se lahko izklopi kadarkoli si kolesar želi uporabiti pedala.

Jeklena konstrukcija električnega kolesa tehta okoli 20 kilogramov, sedi pa na gumah za vse terene. To kolesarju zagotavlja vsestransko in gladko kolesarsko izkušnjo, ne glede na to ali se vozi po snegu, pesku ali mokrih površinah.
Električno kolo Storm ebike je sestavljeno in visoko kakovostnih komponent in ga lahko po želji tudi personaliziramo.
Agency 2.0 svoj projekt torej trži preko strani Indiegogo, cena kolesa pa je okoli 437 evrov.

PREBERITE ŠE: CES 2015: Connected Cycle: Connected Pedal je pametni pedal za kolo

Oglejte si električno kolo Storm ebike v galeriji.

Storm ebikeOdpri galerijo
ada Woodsnap – natisnite fotografije na les Tablica Dell Venue 8 7000 Dell Venue 8 7000: najtanjša tablica na svetu Twitter Twitter odslej omogoča neposredno prevajanje tvitov picattoo2 cover Picattoo: Spremeni svoje Instagram fotografije v začasni tatu · ·