Lenovo Miix 3
V zraku · tehnologija · gadgeti · V zraku · tehnologija

Ob tabličnem računalniku Lenovo Miix 3 boste hitro pozabili na klasične in celo mini prenosnike, saj je idealen za brskanje po spletu, poslušanje glasbe, gledanje filmov in fotografij. Za kar večina uporabnikov danes koristi prenosnike. Dodatno mu gre v dobro šteti tudi dejstvi, da ima že nameščen operacijski sistem Windows 8.1 (s pametnim iskanjem Bing), ob nakupu pa vam pripada tudi enoletna licenca za najzmogljivejši Office do sedaj, Office 365.

Lenovo Miix 3
299€
Lenovo

Lenovo Miix 3 se lahko pohvali z 10-palčnim FHD zaslonom ločljivosti 1920 × 1200 slikovnih točk s tehnologijo IPS. Poganja ga 4-jedrni procesor Intel Atom Z3735F, ki skrbi za več kot zavidljivo odzivnost, hitro brskanje po spletu in nasploh tekoče delovanje. Združuje posel in zabavo, saj zaradi zmogljive strojne opreme zlahka preskakuje med bolj zapletenimi operacijami in zabavno vsebino. Dopolnjuje ga folijsko ohišje s tipkovnico, ki varuje 549-gramski tablični računalnik (skupna masa znaša 1009 g), ko ga odprete pa služi kot stojalo in tipkovnica. Poleg prednaloženih Oken 8.1 vas pričaka tudi s paketom Office 365 in njegovo znamenito četico- Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access, Publisher in pa oblačne storitve. Bonus ob nakupu, ki smo ga lahko izjemno veseli.

PREBERITE ŠE: Test: Lenovo P70 – pametni telefon z vzdržljivostjo baterije dobre stare Nokie

Miix 3 se lahko pohvali z 2 GB RAM-a, medtem ko je sistemskega pomnilnika za 32 GB, ki pa ga lahko s pomočjo spominske kartice microSD razširite do 64 GB. To bi morali biti dovolj, da poteši vse potrebe glasbofilov in filmofilov, sploh, ker se lahko njegov zaslon pohvali tudi z izjemno širokim vidnim kotom, ki znaša skoraj 180 stopinj. In ko smo ravno pri zaslonu na dotik. Njegova občutljivost na deset prstov hkrati je izjemno priročna. Edina lastnost, kjer Miix 3 zaostaja za tablicami je kamera. Ima zgolj čelno spletno kamero ločljivosti 2 MP, kar pomeni, da lahko na fotografiranje z njim pozabite. A za video klepete in spletne konference ste več kot dobro preskrbljeni. Ponuja brezžično povezljivosti 802.11 b/g/n, za bolj zahtevne pa je opcijsko na voljo tudi povezava Bluetooth 4.0. Baterija s kapaciteto 6800 mAh na polnjenje zdrži 10 ur, kar bi moralo biti dovolj, da v dnevu na njem opravite vse kar ste si zadali.

Modna zapestnica s slušalkami Helix Helix – modna zapestnica, ki prenaša Bluetooth slušalke UO Smart Beam Laser - projektor za vsak (tudi plitev) žep Žepni projektor UO Smart Beam Laser – najmanjši laserski projektor na svetu M.u.l.e. Mule – nahrbtnik na kolesih s katerim lahko prenašate dvakrat več kot do sedaj! Zastavonoša nove linije predvajalnikov iPod je iPod Touch. Apple predstavil novo generacijo predvajalnikov iPod · ·