Klubska miza Teles Taxidi
Utrip mesta · dom

Glede na to, da je treba za klubsko mizo Teles Taxidi plačati toliko kot za avtomobil srednjega cenovnega razreda, bi pričakovali, da je najmanj zlata ali pa ima pomembno zgodovinsko vrednost. Teles Taxidi, kar pomeni popolno potovanje, ni ne eno ne drugo, zato pa lebdi in s tem upraviči visoko ceno.

Siren Design Studios Teles Taxidi
28.500 €
Fancy

Lebdeča klubska miza Teles Taxidi je delo denverske oblikovalske hiše Siren Design Studios. Miza s stekleno odlagalno površino ima nosilec, ki lebdi nekaj centimetrov nad podstavkom. Lebdenje omogoča magnetizem (par magnetov iz redkih zemeljskih elementov), ki je dovolj močan, da ne kloni niti, ko damo na mizo noge.

PREBERITE ŠE: Napkin Table: nosljiva jedilna miza za dva, ki želi preusmeriti pozornost s telefonov k človeku

Odlagalna površina se namesto na noge zanaša na žice iz kevlarja, ki preprečujejo pretirano nagibanje, kljub morebitni obremenitvi na posameznih koncih pa ostaja v popolnem ravnotežju. Za mizo je treba odšteti celo premoženje – skoraj 29 tisoč evrov. Kako deluje v praksi, pa si lahko ogledate v zgornjem posnetku.

Galaerija – klubska miza Teles Taxidi:

Klubska miza Teles TaxidiOdpri galerijo

Snežinke iz papirja DIY: dovršene snežinke iz papirja Nosljiva in zložljiva miza Napkin Table Napkin Table: nosljiva jedilna miza za dva, ki želi preusmeriti pozornost s telefonov k človeku Doma narejena dišeča sveča DIY: doma narejena dišeča sveča Delovne rokavice Mark VIII Mark VIII – neuničljive zaščitne rokavice · · ·