gorode90-001
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ker prenosnika, če ga želimo uporabljati, v ležečem položaju ne moremo držati nad glavo kot knjige ali telefona, so Japonci prišli na idejo, da ustvarijo ležečo pisalno mizo za prenosnik Thanko Super Gorone. Kar se na prvi pogled zdi še ena bizarna zadeva iz dežele vzhajajočega sonca, ob novicah, da je sedenje novo kajenje, ne deluje tako napačno. Bomo zdaj, namesto da bi sedeli, ležali za mizo?

Thanko Super Gorone Desk
100€
Japan Trend SHop

Okej, sedenje je tihi ubijalec. To pa ne pomeni, da morate za pisalno mizo zdaj 8 ur stati. To zna biti namreč precej naporno. Nikjer v tej ”stoječi” teoriji namreč ne piše, da je stanje ali poganjanje pedal edina rešitev. Luknjo v teoriji je izkoristil Thanko Super Gorone Desk, kot kameljine noge zložljiva delovna miza za do 20 mm debele prenosnike, ki jo lahko postavite pod kakršnimkoli kotom (prenosnik je pripet), tudi takšnim, ki ustreza povsem horizontalni legi.

PREBERITE ŠE: 22 uporabnih a nekoliko absurdnih izumov, ki jih boste uporabili samo enkrat

Pod delovno površino ima USB ventilator, da se prenosnik ne pregreva, za boljšo predstavo kako zadeva funkcionira, pa si poglejte video. Seveda pa jo lahko uporabite tudi za kaj drugega (glej spodnjo sliko).

2758411491 Breathometer Mint – napravica, ki vam pove, kdaj imate slab zadah lenovo bliskavica CES 2015: Lenovo VIBE X2 Pro in bliskavica Selfie Flash ura CES 2015: Pametna ura LG-Audi, ki teče na Open #webOS #lg withings-activite-pop CES 2015: Withings Activité Pop – pametna ura, ki to pravzaprav sploh ni