tmg-article_main_wide_2x
V zraku · tehnologija

Kamere na telefonih postajajo boljše in boljše in vse manj ljudi uporablja tradicionalne fotoaparate… pa ne samo zato, ker standardni SLR (single-lens reflex) nima možnosti, da takoj naloži posnetke na Instagram. “Staromodni” fotoaparati so tako prisiljeni, da izstopajo. Kaj pravite na približno 24 karatov zlata in ohišje iz kože redke morske živali?

Brikk Nikon DF
33000€
Brikk

Brikk, podjetje, ki je specializirano za izdelavo navadnega elektronskega blaga v najglamuroznejših različicah, je začelo s prodajo Nikona DF z Nukkor 14-24f/2.8 objektivom, ki so ga “ozaljšali” s 24-karatnim zlatom na kovinskih in plastičnih delih in kožo skata povsod vmes.

PREBERITE ŠE: Leica x Monclair: Sodelovanje, ki je pričaralo prelep retro fotoaparat

Medtem, ko so jih naredili le 77, ne skrbite preveč, da se bodo kar tako hitro razprodali – cena je več kot zajetnih 33 tisoč evrov. Prenašali ga boste v zlatem kovčku, morda pa tudi to odtehta tale kupček denarja. Zgleda kot fotoaparat za tiste, ki si želijo, da je njihova oprema deležna tolikšne pozornosti, kot njihove fotografije. Če je pa res vse zlato kar se sveti, pa presodite sami.

microsoft-band-preview-1864x920 Microsoft Band: pametna zapestnica, ki jo poganja Microsoft Health 360anim_v1_00148-reel HP Sprout: all-in-one HP-jev novinec s 3D projektorjem in veliko sledilno tablico unnamed.0.0_cinema_1200.0 Google Bookmark Manager: pametnejši zaznamki za Google Chrome windowless-airplane-oled-touchscreen-walls-cpi-fb Prihodnost letenja: letala brez oken, iz katerih se lahko dotaknemo oblakov ·