Sončna očala Tuttolente
Utrip mesta · moda

Tuttolente v italijanščini pomeni ”v celoti iz stekla” in točno to tudi definira nova retro modna sončna očala znamke Retrosuperfuture. Stekla, prav tako pa okvirji in ročke očal so namreč narejeni iz Zeissovih stekel za očala, kar jim daje edinstven, trendovski in ploščat videz.

Retrosuperfuture Tuttolente
198€
Colette

Tuttolente je nova retro modna kolekcija sončnih očal italijanske znamke Retrosuperfuture, ki ji nenavadni dizajni niso tuji. Ta tudi v svoji najbolj sveži paleti očal ni odstopala od svoje filozofije. Predstavili so namreč sončna očala, ki so nastala v sodelovanju z velikanom optike, podjetjem Carl Zeiss, s katerim so ustvarili optimalen dialog med očesom, steklom in trendom. Neizbočena sončna očala so narejena le iz enega materiala- Zeissovih stekel- in so sploh prva serija očal na svetu, ki so brez okvirjev.

PREBERITE ŠE: SlapSee – zložljiva sončna očala, ki se zvijejo kot zapestnice na udarec iz 90′

Očala Tuttolente so fleksibilna, lahka ter odporna na praske in udarce. Za začetek jih lahko dobite v eni izmed šestih najbolj značilnih oblik očal znamke Retrosuperfuture, ki se jim bodo kasneje pridružile tudi druge. Če želite futuristična sončna očala, pa preverite njihovo kolekcijo Zed.

Sončna očala TuttolenteOdpri galerijo
Adidas športni copati iz vlaken ribiških mrež in recikliran odpadkov Adidas z eko športnimi copati iz morskih odpadkov in ribiških mrež Kot zapestnice na udarec zložljiva sončna očala SlapSee SlapSee – zložljiva sončna očala, ki se zvijejo kot zapestnice na udarec iz 90′ kopalke Freegun Nagradna igra: podarjamo kopalke FREEGUN zanjo in zanj Katero letalsko osebje je najlepše oblečeno? To so najlepše uniforme letalskega osebja · · ·