Skuter Velocifero MAD
Utrip mesta · mobilno

Velocifero MAD je edinstven električni skuter z osebnostjo in življenjskim stilom. Križanec med mini skuterjem in električnim kolesom ponuja gibanje s skuterjem kot še noben doslej. In tam, kjer večina obrne, se pot za skuter Velocifero MAD šele zares začne.

Velocifero MAD
960 €
Amazon

Skuterju Velocifero MAD bi lahko dejali kar SUV med električnimi skuterji. Krasi ga neobičajen dizajn (lesen pod), ki je zrasel v glavi italijanskega oblikovalca Alessandra Tartarinija, ki pravi, da je treba ”na izjemno konkurenčnem in stalno razvijajočem se trgu ustvarjati izdelke s stilom in močno osebnostjo”. In to dvoje Velocifero MAD, ki se ponaša s širokimi gumami dimenzije 145/70-6, zagotovo ima.

PREBERITE ŠE: Motochimp: e-motocikel, na katerem se boste počutili svobodno kot otrok

Kupec si ga lahko ukroji po meri. Med drugim lahko izbira med peterico motorjev z močjo med 500 in 1600 vati ter svinčevo-kislinsko baterijo 48V/12Ah in litij-ionsko baterijo. S prvo lahko na polnjenje Velocifero MAD iztisne od 30 do 40 kilometrov, litij-ionska baterija pa zagotavlja 56-kilometrski električni doseg. Priganjate ga lahko do hitrosti 45 km/h (s 1300- in 1600-vatnim motorjem), zanj pa morate odšteti nekaj manj kot 1000 evrov.

Zahvaljujoč zadnjemu vzmetenju Dual Shock in plinskemu amortizerju, je vožnja udobna, četudi se preganjate po še tako nemirnem brezpotju. Skuter lahko vozite sede ali stoje in ga ob neuporabi zložite kot skiro.

Galerija – Velocifero MAD:

Skuter Velocifero MADOdpri galerijo

Ferrari F80 Ferrari F80 – Ferrari, ki lahko drvi s 500 km/h! Dirkalni gliser Cigarette Racing Team 50’ Marauder AMG GT arrrrR! Cigarette Racing Team 50’ Marauder AMG Odpiranje avtomobilskih vrat ''po nizozemsko''. Tako se pravilno odpira avtomobilska vrata Ferrari 812 Superfast Ferrari 812 Superfast je najhitrejši Ferrari v zgodovini! · · · ·