Zimska kapa X-Cap
Utrip mesta · moda

Pozimi so dnevi precej krajši in nas zato pogosto ujame tema. Pozimi nas prav tako pogosto zebe, često v glavo in ušesa. V žepu imamo običajno rešitev za oboje – zimsko kapo in pametni telefon, ki ga uporabimo kot svetilko. A zakaj bi tratili baterijo telefona, ko pa imate lahko svetilko že integrirano v kapi? Spoznajte X-Cap, zimsko kapo, ki je tudi naglavna svetilka.

Unikiadotcom X-Cap
29 €
The Grommet

Ste kdaj pomislili, da se besedi mrzlo in temno pogosto pojavljata skupaj. Zato menimo, da je zimska kapa X-Cap popolna rešitev za mrzle dni. Zaradi nje vam bo toplo, pri roki pa boste vedno imeli dodatno svetlobo. Toda pozabite na naglavne svetilke. Zimska kapa X-Cap ima svetilko že všito!

PREBERITE ŠE: FysioPal – pametna majica, ki skrbi za pravilno držo telesa

Svetilka je snemljiva in deluje s svetilnostjo 120 lumnov (ima štiri LED-lučke). Izbirate lahko med tremi stopnjami svetilnosti, litij-ionska baterija, ki jo polnimo prek USB-priključka, pa zagotavlja 4 ure avtonomije. Zimska kapa X-Cap vam ne le omogoča, da sami bolje vidite v temi in vam sredi noči in v trdi temi uspe vtakniti ključ v ključavnico, ampak vas zaradi nje lažje opazijo tudi vozniki. Vaša je za 29 evrov.

Zimska kapa X-Cap:

Zimska kapa X-CapOdpri galerijo

Apichet %22Madaew%22 Atirattana 6 Tajski najstniški oblikovalec povsem spreminja modno industrijo v sloveniji odprli prvo trgovino superdry V Sloveniji odprli prvo trgovino Superdry kenzo x h&m lookbook Kenzo x H&M: poglejte si ”lookbook” težko pričakovanega modnega sodelovanja! kako nositi kamuflažni vzorec Pod krinko: kako nositi kamuflažni vzorec? · ·