yocam001
V zraku · tehnologija · gadgeti

Fotoaparatov in kamer, ki so zmožne posneti vsak vidik našega življenja in naših aktivnosti, trenutno na tržišču resda ne primanjkuje, a le kamera YoCam je tista, ki združuje nekatere od najboljših značilnosti večine fotoaparatov v eni sami napravi. GoPro, tukaj je tvoja resna konkurenca.

Mofily YoCam
155 €
Kickstarter

YoCam, ki tehta 55 gramov, je namreč najmanjši vodoodporni fotoaparat in kamera, s katerim se lahko potopimo do globine šestih metrov. Je manjši, lažji in veliko močnejšni kot najmanjši iz družine GoPro, HERO4 Session. Po mednarodnem standardu spada v skupino IP68, kar pomeni, da je kamera popolnoma odporna proti prahu, poleg tega pa zaščitena pred dolgotrajnimi pritiski, ki nastanejo med potopitvijo.

YoCam prihaja z vrsto napredne tehnologije, kot je stabilizacija MoSteady™, HDR in P2P oddaljena internetna povezava.
Video lahko posnamemo v ločljivosti 2,7 K, 1080p ali pa 720p, fotografije pa lahko zajemamo z ločljivostjo 4M ali 8M.

PREBERITE ŠE: Akcijska kamera KeyMission 360: Nikon zatresel svet akcijskih kamer

Kamero in fotoaparat bodo podporniki spletne kampanje na Kickstarterju prejeli marca letos.

Kabel PowerMe PowerMe kabel vsako napravo spremeni v vir napajanja Glasbeni predvajalnik Prizm Prizm: glasbeni predvajalnik, ki vrti glasbo, ki jo rad poslušaš Pametni uri Huawei posuti s kristali Swarovski. CES 2016: Huawei pametna ura posuta s kristali Swarowski Budilka Ruggie Ruggie: budilka kot preproga, ki te prisili, da vstaneš ·