Untitled-1
V zraku · buzz buzz

Koledarjev, ki v pričetku leta priromajo do posameznika je običajno ogromno, a prav redko naletimo na kaj posebnega, kaj šele zabavnega. The Standard 2014 Calender to je!

Standard 2014 Calendar
30€
Kupi

Tudi vi vsako leto v januarju iščete koledar, ki bi uspešno nadomestil starega? Jaz ga in običajno pravega najdem ravno tja do marca. Koledar na steni, običajno nad delovno mizo vendarle je pomemben, saj se oči pogosto ustavijo na njem. Kaj ne bi bilo fino, da bi se vedno, ko ga pogledamo, še iz srca nasmejali? V polno so z letošnjo domislico zadeli pri The Standard, ameriški verigi butičnih hotelov. Gre za posrečeno verigo hotelov v New Yorku, Los Angelesu in Miamiju, kjer vse stvari radi obrnejo na glavo. Kot svoj logotip na primer, pri katerem so ime hotela le obrnili okrog. Tudi koledar za leto 2014 je nastal iz ”upside down” filozofije. Izbrali so dvanajst najbolj zanimivih pritožb in komentarjev svojih gostov, ki so se nabrale v prejšnjem letu, jih zapisali na koledar, vizualizirali in vsaki dodelili svoj mesec.

Standard 2014 koledarOdpri galerijo

Za fotografije je poskrbel Thomas Mailaender, v izbranih komentarjih pa se na primer gost zahvali hotelu za najbolj epskega mačka v življenju in za to, da so ga naslednji dan uspešno spravili k sebi; nekdo drug se zahvali hotelu, ker so izredno lepo poskrbeli za njegovega kužka, neki par pa bi rad nekako skompenziral ogromno v njihovem baru zapravljenega denarja. Domiselno in zabavno!

psii-cover Psi v avtomobilih – nenavaden, a izjemno prikupen koledar 2014 gazelle-obesalnik Inovativni obešalnik za lahkotno obešanje Kevin Richardson - raziskovalec divjih živali Šepetalec levom – Kevin Richardson Zmrznjeni milni mehurčki Zamrznjena umetnost v milnem mehurčku · · ·