Žepni grelnik Panasonic
Utrip mesta · dom

Zložljivi grelnik za noge Panasonic – recite stop premraženim nogam.

Panasonic DC-PKD3-C
165 €
Amazon

Zložljivi grelnik za noge Panasonic bo prav prišel vsem zmrzljivcem, ki jih vedno in povsod zebe. Kaloriferji so draga izbira, saj so energetsko potratni, samo zaradi vas pa v pisarni verjetno ne bodo dvigovali temperature na termostatu.

Panasonicov grelnik zato prihaja kot naročen. Ima zelo majhno porabo električne energije, poleg tega nima odkritih grelnih elementov. Zasnovan je v obliki mape in takšne so tudi njegove dimenzije. V razprtem stanju sicer meri 105 x 48 centimetrov, v zloženi obliki pa vsega 45 x 48 centimetrov. Tehta pičla 2,2 kilograma, zato boste grelnik zlahka nosili pod pazduho in stlačili praktično kamorkoli.

PREBERITE ŠE: Inovativni pomivalni stroj z zgornjim polnjenjem

Grelnik ni namenjen ogrevanju celotnega prostora, pač pa neposredni okolici, saj oddaja toploto ‘le’ nekaj decimetrov proč (navsezadnje je njegova moč samo 165 W), kar pa je povsem dovolj, da prijetno greje vaše noge. Žal ni poceni (pribl. 165 evrov), a na dolgi rok se vam izplača.


božično-novoletni dekor (Foto: Shutterstock) Ideje za darila: Najlepša božično-novoletna darila za dom Stenska svetila , ki se igrajo s svetlobo. Popup Lighting: stenska svetila, ki se ob prižigu spremenijo v žival Pomivalni stroj z zgornjim polnjenjem Inovativni pomivalni stroj z zgornjim polnjenjem Večnamensko slovensko orodje MyPocketMaster MyPocketMaster – Slovenci izdelali najmanjše večnamensko orodje na svetu · · ·