fbpx

Izogibajte se tem stavkom: 7 stvari, ki jih ženske nočejo slišati med intimnostjo

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Komunikacija igra ključno vlogo v vseh vidikih odnosa, vključno s skupnimi trenutki v spalnici. Medtem ko lahko prave besede ustvarijo vzdušje zaupanja, strasti in vznemirjenja, lahko napačne negativno vplivajo na izkušnje obeh partnerjev. Zagotavljanje, da intimna srečanja ostanejo prijetna in izpolnjujoča, zahteva raven zavedanja in občutljivosti za čustva in želje drug drugega.

Zlasti moški bi morali biti previdni pri uporabi določenih besednih zvez med seksom, ki se ženskam lahko zdijo odvratne ali žaljive. Za pomoč pri krmarjenju v teh občutljivih vodah smo sestavili seznam sedmih stavkov, ki naj se jih moški izogibajo v intimnih trenutkih, da bi ohranili pozitivno in prijetno vzdušje za oba partnerja.

“Kdo je tvoj očka?”

Čeprav je ta stavek pogost v filmih za odrasle, mu ni mesta v intimnosti v resničnem življenju. Ponavadi vzbuja občutke nelagodja in odpora, saj večina žensk ne želi, da bi jih med spolnim odnosom spominjali na njihove očete.

Foto: envato

“Ššššššš”

Glasni vzdihi in stoki ženske pogosto pomenijo njeno uživanje v izkušnji. Če jo utišate, lahko ne le zmanjšate njen užitek, ampak lahko povzročite tudi občutke nelagodja ali sramu.

“Ali lahko to pospešimo?”

Orgazem ni nekaj, kar bi ženske lahko nadzorovale ali pospešile. Pritisk nanjo, da hitreje doseže vrhunec, ima lahko dejansko nasprotni učinek in ji oteži doseganje te točke.

Foto: envato

Kličeš jo z napačnim imenom

Zmotna uporaba imena druge ženske med seksom je napaka, ki jo je težko pozabiti in še težje odpustiti. To lahko pusti dolgotrajen, negativen vtis na vašo partnerico.

“Je moj penis največji, kar si jih kdaj imela?”

Nenehno iskanje potrditve ali primerjave s preteklimi partnerji je lahko za ženske utrujajoče in razdražljivo. Namesto tega se osredotočite na ustvarjanje pozitivne spolne povezave brez ega.

Foto: envato

“Ničesar ne čutim.”

Pritoževanje o pomanjkanju občutka zaradi uporabe kondoma je lahko neprijetno za ženske, ki jim je med seksom na prvem mestu varnost in zaščita. Zunaj spalnice se na konstruktiven način pogovorite o vseh pomislekih glede občutkov in užitka.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.