Izšla je prva slovenska erotična pobarvanka reAdult reColoring reBook

Prva slovenska erotična pobarvanka

Na pobarvanke nismo nikoli gledali kot na kratkočasno dejavnost odraslih. Te so bile do zdaj izključno v domeni otrok. Vse do nedavnega, ko se je po svetu razpasel trend pobarvank za odrasle. Trendu sledimo tudi Slovenci, ki smo zdaj dobili svojo erotično pobarvanko. Prva slovenska erotična pobarvanka je delo Aje Vesne Ginovske in Jureta Samca.

Pozabite na Playboy in druge revija za odrasle. Ljubitelji erotike po svetu v zadnjem času prisegajo na pobarvanke za odrasle. To je privedlo do raziskav, ki so pokazale, da barvanje pobarvank tudi pri odraslih pozitivno učinkuje na zdravje. Zmanjšuje občutek tesnobe ter povečuje osredotočenost in pozornost, saj barvanje povezujemo z meditacijo.

Slovenci smo dobili prvo  erotično pobarvanko slovenskega porekla.
Slovenci smo dobili prvo erotično pobarvanko slovenskega porekla.

A zakaj bi prisegal na tuje, ko pa je domače vedno še boljše. Zahvaljujoč umetniškemu paru, Aji Vesni Ginovski in Juretu Samcu, je izšla tudi prva slovenska erotična pobarvanka, ki je zasnovana kot Remake Vision, kar pomeni, da ponuja lastno umetniško intervencijo v sicer avtorske ilustracije. Uporabnik tako postane soustvarjalec, saj ga pobarvanka napeljuje k temu, da dorisuje in tako podobo prilagaja glede na umetniški navdih. Kot pravita ustvarjalca, je lahko pobarvanka tudi predigra.

PREBERITE ŠE: An Anti-Stress Coloring Book: pobarvanka za odrasle, ki deluje protistresno

Prva slovenska erotična pobarvanka veliko in malo prepušča domišljiji.
Prva slovenska erotična pobarvanka veliko in malo prepušča domišljiji.

In kako je nastala idejo o slovenski erotični pobarvanki? ”Svoje ilustracije sva želela videti v barvah. Čisto primitivno sem se lotila zadeve in ročno, ker drugače ne znam, predelala svoje ilustracije v pobarvanko. In je tu. Na skrbno izbranem papirju, da lahko uporabite še kaj drugega kakor navadne barvice, vsaka na svoji strani, s prostorom za zapise. Naj vas ne moti, da je v angleškem jeziku, pač želimo biti globalni. Avtorstvo je še vedno domače,” razlaga Aja Vesna Ginovska. Ali barvanje erotične pobarvanke vpliva na povečan libido, boste morali preveriti sami.

Prva slovenska erotična pobarvanka reAdult reColoring reBook:

Dodatne Informacije

Več informacij:
remakeinvasion.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši mlinčki za kavo 2021 po mnenju strokovnjakov