FBピクセル

アミネス コルチュラ ヘリテージ ホテル:ダルマチアの伝統と贅沢の調和

写真:Booking.com

旧市街のすぐ近く、コルチュラ島のウォーターフロントに、長い歴史を持つ美しいホテル、アミネス コルチュラ ヘリテージ ホテルが建っています。

Prvi mestni hotel, zgrajen davnega leta 1912, je od samega začetka središče družabnega življenja na otoku. V kavarni kavo radi srebajo domačini, v hotelskih sobah pa so skozi desetletja mir poiskale številne zvezdnice svetovnega kova, kot so Jackie Kennedy, Wallis Simpson in Sofia Loren. Nič čudnega, Aminess Korčula Heritage Hotel namreč nudi avtentično vzdušje dalmatinskega otoka, skozi gurmansko in razvajajočo se ponudbo ter atmosfero.

Živahno življenje na rivi

Hotel stoji v osrčju starega mestnega jedra, tik ob obali. Navdušuje s svojo edinstveno arhitekturo in veličastnimi razgledi na pelješki kanal. Butični hotel, zagotavlja zasebnost z le 20 razpoložljivimi sobami, s stilskim pohištvom in očarljivim vintage dekorjem. Številne sobe se lahko pohvalijo s pogledom na morje, od koder lahko občudujete živahno življenje korčulske rive. Hotelski prostori pričajo o veličastnosti stavbe, ki je skozi leta odigrala pomembno vlogo v zgodovini otoka.

写真:Booking.com

Osebje hotela poskrbi, da bo vaš oddih v Aminess Korčula Heritage Hotelu romal med najlepše počitniške spomine. V sklopu hotelske ponudbe je tudi restavracija Brasserie z avtohtoničnimi korčulskimi jedmi, reinterpretiranimi na sodoben način. Privoščite si božanske ostrige ali brode ter uživajte ob kapljici najboljših lokalnih vin na eni najbolj slikovitih teras na otoku Korčula.

V bližini hotela se nahajata dve manjši prodnati plaži, kjer se lahko osvežite v kristalno čistem morju. Prav na vsakem koraku vas spremlja bogata zgodovina mesta in otoka, zato predlagamo, da zadihate s polnimi pljuči. Lokacija hotela omogoča vrsto romantičnih sprehodov ob obali, lahko pa si izposodite tudi kolo in se podate globlje v zaledje otoka.

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。