Kaj najbolj vzburja moške, starejše od 30 let

Foto: Envato

Želijo moški le hitro, umazano in brez omejitev? Mogoče. Glede na raziskavo spletne strani LeAffair pa se želje moških, starejših od 30 let in tistih mlajših, opazno razlikujejo. Kaj torej najbolj podžge moške, starejše od 30?

Nežno, in ne umazano in grobo! Verjeli ali ne: moški, starejši od 30 leti, si v postelji najbolj želijo romantike. Poljubljanje in nežen, počasen seks so na prvem in drugem mestu njihovih želja. Zatem sledi oralni, potem normalni seks (karkoli že to pomeni), nato seks z ženskami v seksi spodnjem perilu in visokih petah, S&M igrice ter seks v troje. Fotografiranje ali snemanje med seksom ne pride v poštev!

Moški nad 30 prisegajo na romantiko. Je res?
Moški nad 30 prisegajo na romantiko. Je res?

Kakšna je situacija pri mlajših moških?

Fantje/moški v dvajsetih so, vsaj glede na to anketo, pripravljeni na eksperimentiranje. Seksi fotografije in videi? To jim je super! Med prvimi petimi željami pa je tudi seks z večimi osebami naenkrat.

Na kaj prisegata vidva? Preverita s tem kvizom, kjer bosta ugotovila, ali sta spolno kompatibilna.

Dodatne Informacije

Več informacij:
leaffair.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!