fbpx

Kako lahko manifestirate boljše spolno življenje

Foto: Dainis Graveris / Unsplash

Vsak izmed nas, samski ali ne, je kdaj v življenju šel skozi »sušno« obdobje, ko gre za spolno življenje.

V tistih trenutkih nismo prepričani, kaj točno storiti, želimo se počutiti privlačne in dajati »znake«, da smo odprti za zmenke ali priložnostne sekse, a preprosto – včasih ne gre.

Lahko pa manifestirate boljše spolno življenje in ga dejansko vzamete v svoje roke!

Spodaj vam predstavljamo 6 preprostih korakov manifestacije, vse kar morate storiti je, da jih poskusite in nato počakate na njihove sadove, v katerih boste uživali.

Spoznajte sebe in svoje želje

Za začetek ne morete ničesar priklicati, dokler niste prepričani, kaj točno želite. Zato je najbolj pomembno, da najprej spoznate sebe, svoje spolne želje in potrebe – ne glede na to, ali ste samski ali v zvezi.

via GIPHY

Kakšen je vaš odnos do seksa? Kaj vas privlači? Kdaj se počutite seksi? Kaj vas navdušuje? Če niste prepričani, odkrijete to . Svoj spolni užitek jemljite resno kot del svojih sproščujočih ritualov in si vsak teden namenite vsaj en dan, da odkrijete svojo spolnost.

Poglejte svojo spolno zgodovino

Preden se spustite v nova spolna razmerja, bi bilo najbolje, da najprej dobro pogledate tiste za vami. Kateri odnosi so vam bili všeč, katerih ste se sramovali, kateri so na vas pustili neprijeten vtis, ki se ga ne morete znebiti?

Pomislite, s kom ste bili in zakaj ste se počutili dobro in svobodno ter kdaj vas je bilo sram.

via GIPHY

Zelo pomembno je, da se znebite toksičnih spolnih vzorcev, sramu in seksa, s katerim niste zadovoljni – da razumete, da seks ni nekaj, kar morate »početi« in v čemer ne uživate, ampak je lahko izkušnja, ki bo tvoje življenje lepše.

Postavite si jasne namene

Zdaj, ko se zavedate svojih želja in ste osvobojeni negativnih čustev glede seksa, je čas, da natančno določite, kaj želite manifestirati.

Lahko vzamete papir in pisalo ter napišete, kako pogosto želite seksati, kako se želite počutiti med seksom, kako želite, da se vaš partner obnaša do vas med seksom… v opisih bodite čim bolj natančni in podrobni vaših želja in namenov.

Ne bodite sramežljivi in ​​bodite iskreni do sebe, kajti ko boste točno vedeli, kaj želite in to sprejeli, boste veliko lažje in sproščujoče komunicirali svoje želje z ljudmi, za katere presodite, da so pravi za vas, in torej dobili, kar ste si zadali.

Prepustite se svojim željam in živite v trenutku

Ni dovolj vedeti določene stvari o sebi, treba jih je tudi občutiti. Začnete živeti svojo resnico in živite v trenutku, ko se zgodijo odnosi v vašem življenju. Bodite prisotni med spogledovanjem, predigro, samim seksom. Občutite vsak dotik in čustvo, sledite občutkom v svojem telesu in se prepustite iskrenemu užitku.

via GIPHY

Eksperimentirajte z eteričnimi olji ali kristali

Ne glede na to, ali verjamete v privlačne energije kristalov ali ne – ne more škoditi! Rožni kremen je znan kot »kristal ljubezni«, zato ga lahko nosite s seboj, da popestrite svojo romantično avro.

Olja lahko pozitivno vplivajo na vašo sprostitev in čutnost, zato vam predlagamo, da si med izražanjem svojega spolnega življenja privoščite masažo z oljem, začenši od stopal do vratu.

Drugi kristali, ki prav tako krepijo spolno življenje, intimnost in ljubezensko energijo, so ahat, citrin, goldstone in oranžni kalcit.

Navada je čudež

Sprejemanje svoje spolnosti, uživanje v seksu in spodbujanje rednih spolnih odnosov bi morali postati tudi stvar navade – ne nekaj, kar naredite enkrat in potem pozabite.

Ko boste telo in um navadili na zdravo rutino, ki vključuje uživanje v seksu, bo tudi vse ostalo prišlo na svoje mesto.

Uživajte!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!