fbpx

Kako močan je vaš spolni nagon glede na vaše astrološko znamenje

Foto: Rodolfo / Pexels

Ali veste, kolikokrat na dan ljudje pomislimo na seks? Študije so pokazale, da je povprečje 25-krat v samo enem dnevu.

Verjetno se zavedate, da pogosto razmišljate o seksu, a seveda tega niste nikoli šteli. To je povsem normalna in naravna stvar.

Vaš libido ni edina stvar, ki igra vlogo pri tem, kako pogosto razmišljate o seksu in si ga želite, ampak tudi vaše astrološko znamenje.

Očitno je, da nekatera znamenja preprosto hrepenijo po več akcije in seksa kot druga.

Seveda je libido vsakega posameznika drugačen in nanj lahko vpliva še veliko drugih stvari, a poglejmo, kaj o tem pravijo zvezde.

Oven

Oven obožuje tekmovanja in uživa v tem, da pokaže, kako strasten, edinstven in neustavljiv je. Rad se bori, zato se brez težav bori za svojo osebo. Svoje tekmece zlahka odstrani in tisti trenutek zmage v njem prebudi posebno vrsto strasti in moči. Navduši ga lahko nekdo v znamenju leva, strelca, dvojčkov in rib.

via GIPHY

Bik

Bik je romantična duša, ki se rada osredotoči na eno osebo, enako pričakuje tudi od druge strani. Rad ima mir, romantično večerjo v dvoje ob kinu in svečah. Presenetili vas bodo s svojimi sposobnostmi zapeljevanja, tako da se lahko eno božanje spremeni v najboljši seks, kar ste jih imeli. Bik se pogosto odloča za rake, device in kozoroge, a tudi oni zanj.

Dvojčki

Dvojčki ne prenesejo dolgčasa v spalnici. Z njimi lahko poskusite različne stvari in vedno se bodo z veseljem podali na to avanturo. Zanje je pogovor o seksu prav tako pomemben kot seks, zato ne bodo oklevali, da bi to temo odprli že na prvem zmenku.

via GIPHY

Rak

Želijo ohraniti mir, ki ga gradijo okoli sebe, a ga škorpijoni, ribe in raki pogosto zmotijo. Rak se najprej želi prepričati, da ga ne boste razočarali, potem pride na vrsto vse ostalo. In ko pride do drugega, boste spoznali, kako zelo obožuje predigro in da se je seks v njihovi glavi začel veliko prej. Že med seksom boste ugotovili, da je bilo vredno čakati!

Lev

So strastni ljubimci. Pri njih je vse vzvišeno in zabavno in pripravljeni so se boriti za svojo ljubljeno osebo. Rad je ves čas v središču pozornosti, zato je to tudi pri seksu samoumevno. Biti mora dominanten, rad pa se tudi bori za prevlado, zato si za partnerja izbere ovna, strelca ali dvojčka.

via GIPHY

Devica

Devica je na začetku razmerja zadržana, še posebej, ko gre za seks. Postopoma odpira nova obzorja kozorogu, biku, ribi ali škorpijonu in manifestira svoje fantazije. Svoje spolno življenje popolnoma spremeni in razvije. To nadalje pomeni, da dviguje svoje standarde, zato bo pričakoval, da ga boste popolnoma zadovoljili.

Tehtnica

Tehtnica je znana kot ljubeča narava, hrepeni po velikih in težkih ljubezenskih zgodbah, rada pa si privošči tudi sproščujočo noč s kombinacijo iz preteklosti. V postelji je romantična in vztrajna, od nje lahko pričakujete karkoli!

via GIPHY

Škorpijon

Znan je po tem, da je nenasiten v vsem, še posebej v seksu. Če ga ne nameravate brezpogojno ljubiti in spoštovati, ne poskušajte z njim ustvariti globljega odnosa. Škorpijon je posesiven in se rad igra, a če ga boste spoznali, boste videli, kako nežni in pozorni so. Na splošno bodo zlahka sprejeli vse vrste spolnih iger. Všeč so ji ribi, rak, tehtnica in vodnar.

Strelec

Za strelca potrebujete energijo. Če niste iznajdljivi, ne morete vzbuditi zanimanja zanj. Skorajda ni igrače, ki je še niso preizkusili, in igre, ki je ne bi predlagal. Zato ste lahko pred njim povsem sproščeni, saj je tako strasten, da si boste želeli z njim ostati za vedno.

via GIPHY

Kozorog

O kozorogu govorijo, da je sramežljiv in zadržan, v postelji pa ni ravno tak. Z lahkoto vas bo presenetil s svojo spretnostjo in energijo. A za to mora biti zaljubljen vate, saj čustva dojema kot nekaj globokega in intenzivnega. Najbolje se razume z bikom in devico.

Vodnar

Nemogoče ga je obdržati in vezati nase; ljubi svojo svobodo. Ne more mu postavljati pravil, enostavno, lahko se mu samo pridružite tako v življenju kakor tudi v spolnosti. Če se boste z vodnarjem prepustili strastem, boste opazili, da vedno ve, kaj početi s svojimi rokami, in prav zato izstopa. Največ uspeha ima lahko pri dvojčkih in škorpijonih.

via GIPHY

Ribi

Ribe obožujejo objeme in uživajo v njih. Potrebujejo pošten in globok odnos – ki jih vodi do seksa. Med razmerjem ne mara preveč besed, radi imajo romantične in tople dotike, zato se najbolje razume s škorpijoni in raki.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.