fbpx

Katere imajo največje? Katero košarico nosijo Slovenke?

Največje prsi imajo ...

Vas zanima, katere ženske imajo največje in kako veliko košarico nosijo Slovenke? Target Map je izdelal svetovno karto, ki razkriva velikost oprsja v posameznih državah. In največje prsi imajo …

Katere ženske imajo največje prsi? Sodeč po raziskavi Target Map, tako kot pri temnopoltih moških in dolžini njihovih penisov tudi pri ženskah drži stereotip glede velikosti oprsja, vsaj kar se tiče Skandinavk. Največje prsi imajo namreč v povprečju Švedinje, Rusinje, Norvežanke in Finke, ki svoje dojke spravijo v košarico, večjo od D-ja, velike pa imajo tudi Danke, Kolumbijke in Venezuelke (košarica D).

Prsi so ''orožje'' marsiaktere ženske.
Prsi so ”orožje” marsikatere ženske.

Tako bogato obdarjene so tudi Hrvatice, Čehinje, Madžarke in Bosanke, pri repu razpredelnice pa so se znašle Afričanke (Nigerijke, Sudanke, Kenijke …) in Azijke (Japonke, Kitajke, Korejke, Tajvanke …), ki imajo povprečno najmanjše prsi in nosijo košarici A ali B.

PREBERITE ŠE: Znanstveniki izmerili 15 tisoč penisov in končno ugotovili njegovo povprečno dolžino

Kako obdarjene pa so Slovenke? Največ slovenskih žensk naj bi nosilo košarico C, kar je enako kot v povprečju Srbkinje in Črnogorke. Zlato sredino s Slovenkami tvorijo še Avstralke, Italijanke, Britanke, Ukrajinke in Francozinje.

Dodatne Informacije

Več informacij:
targetmap.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!