fbpx

Kim Kardashian novo sezono “The Kardashians” na Disney+, odpira z novim seksualnim škandalom

Nov seks škandal - Kim Kardashian

Foto: Disney+

Šok za Kim Kardashian v prvi epizodi "The Kardashians" na Disney +: Grozili naj bi ji z drugo seksualno "video" vsebino, ki bi naj nastala v režiji bivšega! Kaj o tem pravi Kanye West?

Novi resničnostni šov “The Kardashians” na Disney+ se začne tam, kjer se je vse začelo: s seks škandalom, oziorma seks videom. Za pozabljive. Leta 2007 so bili v javnosti objavljeni zasebni posnetki Kim Kardashian s svojim fantom, pevcem Rayjem J, kar je bilo takrat prvovrstno navdušenje svetovne javnosti in je kakopak poskrbelo za takojšenm zagon serije. Kim Kardashian, ki se je do takrat pojavljala predvsem kot prijateljica Paris Hilton, je tako postala zvezda novega formata v skrbno režirani zgodbi. 15 let pozneje naj bi ji grozil nov škandal s seksom. Toda tokrat želi Kardashian maščevati, tudi s pomočjo nekdanjega moža Kanyeja Westa. Sicer nekoliko naivno, a verjamemo, da izjemno uspešno.

Šokantno razkritje – seveda kar v seriji

Kardashian je za novo grožnjo izvedela od svojega šestletnega sina Sainta, kot je poročala revija People ob premieri serije. Družina je imela piknik in Saint se je igral na svojem iPadu. Nato je njegova mati opazila njen obraz na tablici. Na tablici naj bi se predvajal popolnoma neprimeren posnetek Kim, nov seksualen video, ki nikoli ni bil javno objavljen. Pojasnila je: “Gre za neobjavljen posnetek mojega starega spolnega posnetka.” Kot mati je to zadnja stvar, s katero se želi ukvarjati na družinski večerji. “Ne morem verjeti, da se to trenutno dogaja,” je dejala resničnostna zvezdnica.

Kardashian je v solzah poklicala svojega bivšega Kanyeja Westa. Med snemanjem epizode se je Kardashian pripravljala na nastop v svoji humoristični oddaji Saturday Night Live. West je pomiril svojo odtujeno ženo, s katero ima štiri otroke. “Rekel je:” Poslušaj, imaš moč. Nihče te ne bo poniževal.

Resničnostni šov brez primere – The Kardashians

Kim Kardashian pa ni edina zvezda svetovnega formata, ki s “seksom” skrbi za vzdrževanje zanimanja in popularnosti. Gre za znano taktiko svetovalcev za prepoznavnost in managment zvezdnikov, ki velikokrat na račun zasebnih spolnih seks škandalov, tlakujejo prepoznavnost in seveda povečujejo zanimanje za njihove varovance. Je pa na svoj način zanimivo, da so zopet uporabili zelo podobno tehniko kot pred 15 leti. Seks kakopak prodaja. Tudi zato so Kardashians podpisale pogodbo veredno več kot 100.000 milijonov dolarjev.

Disney+ – v sloveniji od 14 junija 2022

Kako jih boste lahko gledali v Sloveniji?! Od 14. Julija na pretočni platformi Disney+.

Dodatne Informacije

disney+

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!