fbpx

Koncert: subtilni Cigarettes After Sex na Dunaju

Brooklynski kolektiv Cigarettes After Sex nima le ambientalnega imena, takšen je tudi njihov zvok – ambientalen pop. V večer, prepojen s subtilno glasbo, nas bodo 27. aprila popeljali v klubu Flex na Dunaju, 13. junija pa prihajajo v Tvornico kulture v Zagrebu.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Flex, Dunaj, Avstrija
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
17,00 €

Skupino Cigarettes After Sex je pred devetimi leti v El Pasu v Teksasu ustanovil pevec in kitarist Greg Gonzales. Svoj prvi EP Affection, na katerem sta zgolj dva komada (Affection, Keep On Loving You), so posneli kar sredi noči na stopnišču. Drugo ploščo z naslovom I. so izdali leta 2015. Na njej se nahaja tudi njihov najbolj znan in najbolj uspešen singel Nothing’s Gonna Hurt You Baby (ta ima na YouTubu že več kot 47 milijonov ogledov).

PREBERITE ŠE: Koncert: Shawn Mendes maja 2017 prihaja na Dunaj


Bazo oboževalcev so povečali še s skladbami, kot so I’m A Firefighter, Dreaming of You in Starry Eyes. Enako opažena sta bila tudi singla Affection in K, s pomočjo katerih je bend dobil priložnost, da nastopi na največjih svetovnih glasbenih festivalih. Vsekakor skupina, ki ji je vredno prisluhniti.
Na Dunaj prihajajo 27. aprila, v Zagreb pa 13. junija.

Dodatne Informacije

Več informacij:
cigarettesaftersex.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!