fbpx
Foto: Freepik

Kratka predigra, slab zadah ali neurejenost? Ženske odkrivajo, kaj jih odvrača od spolnosti

Zadnjič posodobljeno: :

Prehitro? Prehladno? Preveč odsoten? Kaj ženske najbolj odbija v postelji? Če vam nič ne pade na pamet, vas bodo morda navdihnili naslednji rezultati raziskave, kjer je sodelovalo več kot 3.000 žensk.

Moški lahko v postelji veliko stvari naredijo prav. Ko se žensk zelo nežno in občutljivo dotaknejo na določenih delih telesa, ko so odprti za poskuse in ko dosežejo pravi čas, so ženske običajno že zadovoljne. Vendar pa lahko po drugi strani z eno slabo potezo v trenutku uničijo vso strast in razpoloženje. In katere so “najučinkovitejše slabe poteze”, so v anketi razkrile uporabnice britanskega portala Dailystar.

Konkretno vprašanje, ki ga je Dailystar postavil svojim uporabnicam, je bilo: “Drage dame, kaj vas med spolnostjo najbolj odvrača?” Portal jim je ponudil več možnih odgovorov:

• neobrite sramne dlake

• slab zadah

• slaba higiena

• premalo predigre

• med spolnim odnosom gleda mobilni telefon

via GIPHY

In, že imate idejo, kaj ženske najbolj odvrača?

V anonimni anketi je sodelovalo 3.300 žensk – in rezultat je bil jasen: na prvem mestu je pomanjkanje higiene, torej če ima partner neprijeten vonj, ima neoprane, smrdeče noge ali umazanijo pod nohti, to uniči vsako strast v njenem bistvu. Na drugem in tretjem mestu sta prekratka predigra (24 odstotkov) in odbijajoč zadah (23 odstotkov).

Telefon in sramne dlake so OK

Če med ljubezensko igro partner začne uporabljati mobilni telefon, bo to le 10 odstotkov anketirank vrglo iz igre, le osem odstotkov pa jih prisega na obrito moško mednožje.

Dobra novica: obstaja preprosto, a zelo učinkovito zdravilo proti “morilcu strasti” številka ena – skupna prha! In ko ste enkrat tam, se lahko izognete še številki dve …

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!